Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra med gavelläge på tionde våningen

När du bor i Kvarnbytornet kan du ta med vänner och familj upp till takterrassen och visa den vidsträckta utsikten från våning 16. Ett par trappor ner har du en egen balkong i samma soliga läge.

I ditt nya hem finns öppna och umgängesvänliga ytor. Köket och vardagsrummet smälter ihop till ett rum för matlagning och umgänge, och rummet förlängs ut på den rymliga balkongen i sydvästläge. När vädret tillåter har du här din egen uteservering att duka upp kvällens middag på. Hemmets ytor passar minst lika bra för alla de där vardagliga stunderna när alla grejar med sitt.

Vardagsrum och kök

Här ger ditt gavelläge ett ljust rum där umgänge står i fokus. Maten lagas på hållbara och eleganta kökssnickerier och här finns bra plats för husgeråd och råvaror. Dina vitvaror drar minsta möjliga energi med miljöns bästa i fokus. Vardagsrummet blir platsen för hemmakvällar och högtidliga festligheter.

Balkong

Du har en stor balkong med härlig utblick där möblemang och växtligheter trivs i det soliga sydvästläget. Här kan du ställa de sköna vilstolarna på rad under lata och lediga sommardagar.

Sovrum 3

I sovrummets garderober finns plats för kläderna, och på golvytan finns öppen yta för sängen. Från rummets fönster kan du spana ut och se vad dagens väder blir när du drar upp rullgardinen.

Sovrum 1 och 2

Här har du två mindre rum som passar fint som barnrum eller arbetsrum. Hemmets stilrena ekparkett blir en bra grund för olika möblemang.

Badrum och gästtoalett

I bekväm närhet till hemmets sovrum finns det eleganta och lättskötta badrummet. Det vita kaklet bryts av med klinkerplattor, och golvvärmen värmer skönt underifrån. Smidigt placerade under en bänk i bra vikhöjd finns tvättmaskinen och torktumlaren. I hallen finns en liten gästtoalett med wc och tvättställ.

Hall

I din nya hall finns plats åt ytterkläder och längre in i lägenheten finns den rymliga klädkammaren. När du kommer hem har du öppningen till köket direkt till vänster – perfekt när du kommer hem med matkassarna.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.