Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1904, 3 Rum, 82 m²

Sydvästbalkong på tionde våningen

Välkommen till en trea där balkongen når över hela vardagsrummets och kökets långsida. Sydvästläget bjuder på sol och tionde våningen ger härliga utblickar.

Här bor du i en lägenhet där hållbara material och energisnåla lösningar är grunden. Hemmets öppna och umgängesvänliga rum får in ljuset från tre håll, och med ett fönster ovanför diskbänken kan du blicka ut medan du skalar potatisarna. I ditt nya kvarter förstoras hemmet genom de gemensamma ytorna, och du kan bland annat njuta av terrasser, en lounge och en delad trädgård.

Vardagsrum och kök

Här bor du med en snyggt designat kök med klimatsmarta vitvaror som är snälla mot plånboken och miljön. Bänkytorna ger gott om plats åt skärbrädor och råvaror till kvällens matlagning. I vardagsrummet väntar plats att umgås på och här finns även dörren till balkongen som bli en uppskattad förlängning av rummet. Fönster åt tre håll ger ett ljust och öppet rum.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet och här trivs tomatplantor och vackra blommor vid sidan av utomhusmöblemanget för middagar och slappa stunder. Sydvästläget gör att du kan hoppas på många sköna stunder med solen som sällskap.

Badrum

I ditt nya badrum väntar stilren utformning med vitt kakel och klinkergolv med golvvärme. Tvättmaskinen och torktumlaren gör jobbet när tvätt står på schemat. Bänken ovanför maskinerna blir en bra arbetsyta när du ska vika och sortera.

Sovrum 1

I det stora sovrummet finns en klädkammare där hela samlingen med kläder kan få sin plats. Du har gott om utrymme för en bred säng där det är skönt att landa efter en lång dag.

Sovrum 2

Ett mindre sovrum finns intill det större och detta passar fint som barnrum eller hemmakontor. Dubbla garderober ger förvaring och rummet har plats för en säng och ett litet skrivbord invid fönstret.

Hall

I hallen ges förvaring i den rymliga klädkammaren. I klädkammarens städskåp väntar städredskapen, och i hallen kommer belysningen från stilrena spotlights i taket.

Hemfakta

Bostad
1904
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 16
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter