Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sydvästbalkong på tionde våningen

Välkommen till en trea där balkongen når över hela vardagsrummets och kökets långsida. Sydvästläget bjuder på sol och tionde våningen ger härliga utblickar.

Här bor du i en lägenhet där hållbara material och energisnåla lösningar är grunden. Hemmets öppna och umgängesvänliga rum får in ljuset från tre håll, och med ett fönster ovanför diskbänken kan du blicka ut medan du skalar potatisarna. I ditt nya kvarter förstoras hemmet genom de gemensamma ytorna, och du kan bland annat njuta av terrasser, en lounge och en delad trädgård.

Vardagsrum och kök

Här bor du med en snyggt designat kök med klimatsmarta vitvaror som är snälla mot plånboken och miljön. Bänkytorna ger gott om plats åt skärbrädor och råvaror till kvällens matlagning. I vardagsrummet väntar plats att umgås på och här finns även dörren till balkongen som bli en uppskattad förlängning av rummet. Fönster åt tre håll ger ett ljust och öppet rum.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet och här trivs tomatplantor och vackra blommor vid sidan av utomhusmöblemanget för middagar och slappa stunder. Sydvästläget gör att du kan hoppas på många sköna stunder med solen som sällskap.

Badrum

I ditt nya badrum väntar stilren utformning med vitt kakel och klinkergolv med golvvärme. Tvättmaskinen och torktumlaren gör jobbet när tvätt står på schemat. Bänken ovanför maskinerna blir en bra arbetsyta när du ska vika och sortera.

Sovrum 1

I det stora sovrummet finns en klädkammare där hela samlingen med kläder kan få sin plats. Du har gott om utrymme för en bred säng där det är skönt att landa efter en lång dag.

Sovrum 2

Ett mindre sovrum finns intill det större och detta passar fint som barnrum eller hemmakontor. Dubbla garderober ger förvaring och rummet har plats för en säng och ett litet skrivbord invid fönstret.

Hall

I hallen ges förvaring i den rymliga klädkammaren. I klädkammarens städskåp väntar städredskapen, och i hallen kommer belysningen från stilrena spotlights i taket.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.