Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

1903, 2 Rum, 52 m²

Välkommen på privat visning lördag 18 april

Under lördagen den 18 april kl 11-12 finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Välplanerat och modernt i historiskt område

Endast ett fåtal lägenheter kvar – inflyttning från mars. När du bor i Kvarnbyn har du nära till all Mölndals service, och du har samtidigt Göteborg på smidigt avstånd när ett bredare utbud lockar. I ditt kvarter har du nära till både stad och natur.

Här i ditt nya kvarter möts det gamla och det nya på ett genomtänkt och välplanerat sätt. Om du vill lära dig mer om dina nya omgivningar kan en tur till Mölndals stadsmuseum som ligger ett par minuter hemifrån bli helgens utflykt. Hemma bor du på 52 hemtrevliga kvadratmeter med en egen balkong i sydöst.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök ordnar du matlagningen i ett rum med hållbara bänkytor, snyggt integrerade vitvaror och bra förvaring. Vitvarorna är energieffektiva för miljön och plånbokens bästa. Vardagsrummet ger bra plats åt möblemang för sofftid och middagar.

Balkong

På hemmets balkong finns plats för en kryddodling och hemtrevlig grönska. Sommartid smakar både morgonkaffet och middagen extra bra på en egen balkong.

Sovrum

Här har du ett sovrum med generös plats för vilsam möblering. Garderoben i hörnet ger ett hem åt lakanen och extrakuddar.

Badrum

I ditt stilfulla badrum finns din dusch placerad i ena hörnet och efter duschen är handdukstorken och golvvärmen extra uppskattade. I det helkaklade badrummet finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till när tvättkorgen är full.

Hall

Lägenhetens hall ger bra förvaring i klädkammaren. Även utanför klädkammaren finns plats för förvaring med hatthylla och skoställ där säsongens ytterkläder kan ordnas på rad.

Hemfakta

Bostad
1903
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Månadsavgift
3 513 kr
Pris per m²
58 654 kr
Pris
3 050 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter