Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1903, 2 Rum, 52 m²

Beskrivning

Välplanerat och modernt i historiskt område

Inflyttningsklar tvåa i populära Kvarnbytornet. Här har du nära till all Mölndals service, och Göteborg på smidigt avstånd när ett bredare utbud lockar. Varmt välkommen att kontakta säljare Niklas för att boka in en privat visning.

Här i ditt nya kvarter möts det gamla och det nya på ett genomtänkt och välplanerat sätt. Om du vill lära dig mer om dina nya omgivningar kan en tur till Mölndals stadsmuseum som ligger ett par minuter hemifrån bli helgens utflykt. Hemma bor du på 52 hemtrevliga kvadratmeter med en egen balkong i sydöst

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök ordnar du matlagningen i ett rum med hållbara bänkytor, snyggt integrerade vitvaror och bra förvaring. Vitvarorna är energieffektiva för miljön och plånbokens bästa. Vardagsrummet ger bra plats åt möblemang för sofftid och middagar.

Balkong

På hemmets balkong finns plats för en kryddodling och hemtrevlig grönska. Sommartid smakar både morgonkaffet och middagen extra bra på en egen balkong.

Sovrum

Här har du ett sovrum med generös plats för vilsam möblering. Garderoben i hörnet ger ett hem åt lakanen och extrakuddar.

Badrum

I ditt stilfulla badrum finns din dusch placerad i ena hörnet och efter duschen är handdukstorken och golvvärmen extra uppskattade. I det helkaklade badrummet finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till när tvättkorgen är full.

Hall

Lägenhetens hall ger bra förvaring i klädkammaren. Även utanför klädkammaren finns plats för förvaring med hatthylla och skoställ där säsongens ytterkläder kan ordnas på rad.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.