Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus tvåa med gavelläge

Välkommen till ett hem med ett öppet rum för umgänge och matlagning, bra förvaring och ett rymligt sovrum. Med fönster i två väderstreck har du en ljus lägenhet att längta hem till.

I din nya lägenhet har du hög standard i kök och badrum, och i alla rum väntar stilrena och hållbara material. Ditt nya kvarter bjuder in till gemenskap med grannarna genom takterrassen, gårdsterrasen och loungen som förstorar hemmet. Loungen blir det perfekta stället för miljöombyte när du sitter hemma och jobbar vid datorn.

Vardagsrum och kök

Det öppna rummet har en ljus ekparkett och gott om ljusinsläpp. Du har en stilren bänkyta när du ordnar i köket, och efter middagar och festligheter hjälper den elegant integrerade diskmaskinen till med disken. Alla vitvaror är energieffektiva. Rummet ger plats åt möblemang för soffhäng och middagar med trivsamt ljusinsläpp från två väderstreck.

Balkong

Din nya balkong gör att du alltid har den friska luften alltid nära till hands, oavsett om det rör sig om en stund i den bekväma stolen eller vädring av kläder. Med några värmande filtar på behändigt avstånd blir balkongen en uppskattad plats året om.

Badrum

Här ger de helkaklade vita väggarna och ett klinkergolv med golvvärme ett stilrent intryck. Rummet har en dusch med glasväggar och en kombimaskin som ordnar tvätt och tork.

Sovrum

I ditt nya sovrum finns härligt utrymme till en bred säng utan att rummet känns trångt. Du har plats för vilsam inredning, och detta blir den lugna platsen att dröja sig kvar på under långsamma och lediga morgnar.

Hall

I hallen finns plats för jackor och skor. Kläder och pryttlar får sitt bo i rummets rymliga klädkammare. Även städskrubben ger förvaring. Du har klinkergolv i hallen innan hemmets ekparkett tar vid, och belysningen kommer från spotlights i taket.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.