Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1902, 2 Rum, 58 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020 – endast ett fåtal kvar

Ljus tvåa med gavelläge

Välkommen till ett hem med ett öppet rum för umgänge och matlagning, bra förvaring och ett rymligt sovrum. Med fönster i två väderstreck har du en ljus lägenhet att längta hem till.

I din nya lägenhet har du hög standard i kök och badrum, och i alla rum väntar stilrena och hållbara material. Ditt nya kvarter bjuder in till gemenskap med grannarna genom takterrassen, gårdsterrasen och loungen som förstorar hemmet. Loungen blir det perfekta stället för miljöombyte när du sitter hemma och jobbar vid datorn.

Vardagsrum och kök

Det öppna rummet har en ljus ekparkett och gott om ljusinsläpp. Du har en stilren bänkyta när du ordnar i köket, och efter middagar och festligheter hjälper den elegant integrerade diskmaskinen till med disken. Alla vitvaror är energieffektiva. Rummet ger plats åt möblemang för soffhäng och middagar med trivsamt ljusinsläpp från två väderstreck.

Balkong

Din nya balkong gör att du alltid har den friska luften alltid nära till hands, oavsett om det rör sig om en stund i den bekväma stolen eller vädring av kläder. Med några värmande filtar på behändigt avstånd blir balkongen en uppskattad plats året om.

Badrum

Här ger de helkaklade vita väggarna och ett klinkergolv med golvvärme ett stilrent intryck. Rummet har en dusch med glasväggar och en kombimaskin som ordnar tvätt och tork.

Sovrum

I ditt nya sovrum finns härligt utrymme till en bred säng utan att rummet känns trångt. Du har plats för vilsam inredning, och detta blir den lugna platsen att dröja sig kvar på under långsamma och lediga morgnar.

Hall

I hallen finns plats för jackor och skor. Kläder och pryttlar får sitt bo i rummets rymliga klädkammare. Även städskrubben ger förvaring. Du har klinkergolv i hallen innan hemmets ekparkett tar vid, och belysningen kommer från spotlights i taket.

Hemfakta

Bostad
1902
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter