Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Smart planerad trea i sociala Kvarnbytornet

Ditt nya hem i Kvarnbytornet finns mitt i gamla Mölndals hjärta. De anrika miljöerna kring Kvarnbyn blir dina promenadstråk och här kan du köpa med dig bröd hem från ditt lokala bageri.

Kvarterets ståtliga hus på 16 våningar sticker ut samtidigt som det harmoniserar med omgivningarna. I din nya trea har du sällskapliga ytor, genomgående hög standard och bra förvaring. Hemmets gavelläge bjuder på ljus och utblickar och du har en egen balkong att njuta av. I huset finns även två gemensamma terrasser där du kan få mer luft på hemmaplan och träffa grannarna.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum släpper gavelläge in gott om ljus till hemmapyssel och middagar. Dörren till balkongen släpper in den friska luften i rummet. Här ordnar du veckans middagar i ett välplanerat kök med energieffektiva vitvaror.

Balkong

Hemmets balkong ger 14 kvadratmeter att inreda med gröna växter och trivsamma utomhusmöbler. Du når balkongen både från vardagsrummet och från det stora sovrummet.

Badrum

Ditt nya badrum har en hörndusch och bra förvaring. Ljuset kommer från spotlights och klinkergolvet ger skön golvvärme. Med en egen tvätthörna behöver du inte oroa dig över bortglömda tvättider.

Sovrum1 och 2

Hemmets två sovrum är placerade i var sin ände av lägenheten. Det mindre ger förvaring i två garderober, och det större har en egen klädkammare.

Hall

I hallen finns förvaring i garderober på två sidor. Städskåpet håller ordning på dammsugaren och moppen, och i hallen finns även rum för hatthyllan och skostället.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.