Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1805, 4 Rum, 96 m²

Beskrivning

Hemtrevlig fyra i ståtliga Kvarnbytornet

De moderna husen samspelar med den historiska och klassiska miljön i ditt nya kvarter i Kvarnbyn. Här väntar din nya fyra på nionde våningen i det häftiga huset på sexton våningar.

Här kliver du in i en hall som öppnar upp mot vardagsrummet och köket till vänster. En stor balkong i soligt sydvästläge förlänger det öppna och umgängesvänliga rummet. Detta blir den självklara platsen för ljusa sommarkvällar. Vid sidan av det öppna rummet har du tre sovrum, dubbla wc-rum och smart utplacerad förvaring. Mölndals stadskärna finns på bekvämt promenadavstånd.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök är välplanerat och ger en hög standard med energieffektiva vitvaror och snygga kökssnickerier. Med kyl och frys i fullhöjd trängs inte råvaror och rester, och på den effektiva hällen kokar vattnet upp snabbt. Fönster åt två håll och balkongen ger vardagsrummet gott om ljus och rymd till den sällskapliga möbleringen.

Balkong

Den stora balkongen i sydvästläge ger utrymme för matplats och bekväma vilstolar. Här kan örtodlingarna få sällskap av slingrande murgröna på den egna utomhusoasen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har en stilren utformning med vitt kakel som når från klinkergolvet till taket. Här finns hörndusch, bra förvaring och tvätt- och torkmaskin. Golvvärmen uppskattas av frusna fötter. Gästtoaletten i hallen blir en uppskattad detalj som minskar köbildningen.

Sovrum 3

I sovrummet ordnar tre garderober med förvaringen och det finns gott om plats för en vilsam möblering med dubbelsäng och sängbord. Fönsterbänken blir en trivsam plats för växterna.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två mindre sovrum ligger mellan vardagsrummet och det större sovrummet. Här finns lättmöblerad yta som passar fint som barnrum eller extrarum.

Hall

Du har en välkomnande hall som fortsätter in i lägenheten och knyter ihop sovrummen och badrummet. Bakom dörren till gästtoaletten finns bra plats för säsongens ytterkläder.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.