Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1805, 4 Rum, 96 m²

Hemtrevlig fyra i ståtliga Kvarnbytornet

De moderna husen samspelar med den historiska och klassiska miljön i ditt nya kvarter i Kvarnbyn. Här väntar din nya fyra på nionde våningen i det häftiga huset på sexton våningar.

Här kliver du in i en hall som öppnar upp mot vardagsrummet och köket till vänster. En stor balkong i soligt sydvästläge förlänger det öppna och umgängesvänliga rummet. Detta blir den självklara platsen för ljusa sommarkvällar. Vid sidan av det öppna rummet har du tre sovrum, dubbla wc-rum och smart utplacerad förvaring. Mölndals stadskärna finns på bekvämt promenadavstånd.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök är välplanerat och ger en hög standard med energieffektiva vitvaror och snygga kökssnickerier. Med kyl och frys i fullhöjd trängs inte råvaror och rester, och på den effektiva hällen kokar vattnet upp snabbt. Fönster åt två håll och balkongen ger vardagsrummet gott om ljus och rymd till den sällskapliga möbleringen.

Balkong

Den stora balkongen i sydvästläge ger utrymme för matplats och bekväma vilstolar. Här kan örtodlingarna få sällskap av slingrande murgröna på den egna utomhusoasen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har en stilren utformning med vitt kakel som når från klinkergolvet till taket. Här finns hörndusch, bra förvaring och tvätt- och torkmaskin. Golvvärmen uppskattas av frusna fötter. Gästtoaletten i hallen blir en uppskattad detalj som minskar köbildningen.

Sovrum 3

I sovrummet ordnar tre garderober med förvaringen och det finns gott om plats för en vilsam möblering med dubbelsäng och sängbord. Fönsterbänken blir en trivsam plats för växterna.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två mindre sovrum ligger mellan vardagsrummet och det större sovrummet. Här finns lättmöblerad yta som passar fint som barnrum eller extrarum.

Hall

Du har en välkomnande hall som fortsätter in i lägenheten och knyter ihop sovrummen och badrummet. Bakom dörren till gästtoaletten finns bra plats för säsongens ytterkläder.

Hemfakta

Bostad
1805
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter