Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1804, 3 Rum, 82 m²

Välkommen på privat visning lördag 18 april

Under lördagen den 18 april kl 11-12 finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Sydvästbalkong och plats för middag och fest

Välkommen till ett öppet vardagsrum och kök som är som gjort för stora middagar och roligheter. Här ryms långbordet och den stora balkongen bidrar till rummets ljusa och luftiga känsla.

Din nya hall har en rymlig klädkammare där du smidigt kan gömma undan skrymmande jackor och samlingen med skor innan gästerna kommer. Här får vännernas ytterkläder plats till vänster innanför dörren när de kommer. I det öppna rummet faller ljuset in från tre håll tack vare gavelläget, och från din balkong i sydvästläge kan du blicka ut och njuta av solen.

Balkong

Hemmets balkong når du genom en dörr från vardagsrummet. 18 kvadratmeter ger plats åt allt från solstolar till kryddodlingar.

Badrum

Duschhörna med glasväggar, wc-stol, handfat och maskiner för tvätt och tork gör detta till ett fullt utrustat badrum med tvättmöjlighet. Vita kakelväggar och golvvärme under klinkerplattorna ramar in rummet. Efter duschen torkar handduken på handdukstorken, och i spegelskåpet med belysning väntar produkter och krämer på rad.

Vardagsrum och kök

Ditt nya och välplanerade kök finns längst ena hörnet i det öppna rummet. Här kan du ordna veckans måltider på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Ett fönster över diskbänken blir en uppskattad detalj. Vardagsrummets öppna yta förlängs med den soliga balkongen.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ger förvaring med en klädkammare och två garderober. Det större har gott om plats för en dubbelsäng, och det mindre rymmer säng och skrivbord. Ekparketten och de ljust målade väggarna ger en bra grund för den personliga stilen.

Hall

Här finns plats för jackor och skor, och den rymliga klädkammaren i hallen ger ytterkläderna för alla väder gott om plats. Här i finns även hemmets städskåp där dammsugaren och resten av städattiraljerna huserar.

Hemfakta

Bostad
1804
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 16
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter