Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1804, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Sydvästbalkong och plats för middag och fest

Välkommen till ett öppet vardagsrum och kök som är som gjort för stora middagar och roligheter. Här ryms långbordet och den stora balkongen bidrar till rummets ljusa och luftiga känsla.

Din nya hall har en rymlig klädkammare där du smidigt kan gömma undan skrymmande jackor och samlingen med skor innan gästerna kommer. Här får vännernas ytterkläder plats till vänster innanför dörren när de kommer. I det öppna rummet faller ljuset in från tre håll tack vare gavelläget, och från din balkong i sydvästläge kan du blicka ut och njuta av solen.

Balkong

Hemmets balkong når du genom en dörr från vardagsrummet. 18 kvadratmeter ger plats åt allt från solstolar till kryddodlingar.

Badrum

Duschhörna med glasväggar, wc-stol, handfat och maskiner för tvätt och tork gör detta till ett fullt utrustat badrum med tvättmöjlighet. Vita kakelväggar och golvvärme under klinkerplattorna ramar in rummet. Efter duschen torkar handduken på handdukstorken, och i spegelskåpet med belysning väntar produkter och krämer på rad.

Vardagsrum och kök

Ditt nya och välplanerade kök finns längst ena hörnet i det öppna rummet. Här kan du ordna veckans måltider på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Ett fönster över diskbänken blir en uppskattad detalj. Vardagsrummets öppna yta förlängs med den soliga balkongen.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ger förvaring med en klädkammare och två garderober. Det större har gott om plats för en dubbelsäng, och det mindre rymmer säng och skrivbord. Ekparketten och de ljust målade väggarna ger en bra grund för den personliga stilen.

Hall

Här finns plats för jackor och skor, och den rymliga klädkammaren i hallen ger ytterkläderna för alla väder gott om plats. Här i finns även hemmets städskåp där dammsugaren och resten av städattiraljerna huserar.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.