Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1803, 2 Rum, 52 m²

Praktisk och välplanerad tvåa

Här bor du i ett grannskap med lummig och varierande natur inom räckhåll. Som final på dagens löprunda kan du spurta upp för trapporna till ditt hem på nionde våningen.

Om du vill vila lite innan du tar sats för att springa upp för trapporna kan du stanna till i loungen eller på gårdsterrassen på husets entréplan. Här bor du med flera gemensamma utrymmen i huset och kvarteret som öppnar upp och förstorar hemmet. Hemma i lägenheten väntar 52 smart planerade kvadratmeter.

Vardagsrum och kök

I en öppen lösning möts kök och vardagsrum. Här är det enkelt att låta matlagningen blir en del av umgänget. Köket är utrustat med alla bekvämligheter, och vitvarorna är energieffektiva med omtanke om miljön. Spelkvällar, middagar och slappa stunder får sin plats i vardagsrummet.

Badrum

Här har du ett badrum med tvättmöjlighet. I kombimaskinen kan tvätten bli både ren och torr. Du har bra förvaring i spegelskåp och kommod och de värmande inslagen med handdukstork och golvvärme är välkomna detaljer.

Sovrum

Garderoben i hörnet ger bra sovrumsförvaring. Här kan en del av kläderna och extratäcket få sin plats. I sovrummet kommer ljuset in från fönstret mot balkongen och sängen får ordentligt med plats på ekparketten.

Balkong

Här har du en härlig balkong i sydöstläge. En hylla med växtlighet, ljuslyktor och värmande filtar ger ett trivsamt utomhusrum.

Hall

I hallen väntar hemmets ekparkett och plats att hänga jackan till vänster. Rummets klädkammare erbjuder generös förvaring med praktisk garderobsinredning.

Hemfakta

Bostad
1803
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter