Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1803, 2 Rum, 52 m²

Beskrivning

Praktisk och välplanerad tvåa

Här bor du i ett grannskap med lummig och varierande natur inom räckhåll. Som final på dagens löprunda kan du spurta upp för trapporna till ditt hem på nionde våningen.

Om du vill vila lite innan du tar sats för att springa upp för trapporna kan du stanna till i loungen eller på gårdsterrassen på husets entréplan. Här bor du med flera gemensamma utrymmen i huset och kvarteret som öppnar upp och förstorar hemmet. Hemma i lägenheten väntar 52 smart planerade kvadratmeter.

Vardagsrum och kök

I en öppen lösning möts kök och vardagsrum. Här är det enkelt att låta matlagningen blir en del av umgänget. Köket är utrustat med alla bekvämligheter, och vitvarorna är energieffektiva med omtanke om miljön. Spelkvällar, middagar och slappa stunder får sin plats i vardagsrummet.

Badrum

Här har du ett badrum med tvättmöjlighet. I kombimaskinen kan tvätten bli både ren och torr. Du har bra förvaring i spegelskåp och kommod och de värmande inslagen med handdukstork och golvvärme är välkomna detaljer.

Sovrum

Garderoben i hörnet ger bra sovrumsförvaring. Här kan en del av kläderna och extratäcket få sin plats. I sovrummet kommer ljuset in från fönstret mot balkongen och sängen får ordentligt med plats på ekparketten.

Balkong

Här har du en härlig balkong i sydöstläge. En hylla med växtlighet, ljuslyktor och värmande filtar ger ett trivsamt utomhusrum.

Hall

I hallen väntar hemmets ekparkett och plats att hänga jackan till vänster. Rummets klädkammare erbjuder generös förvaring med praktisk garderobsinredning.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.