Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1801, 3 Rum, 74 m²

Hitta nya vägar i Kvarnbyn

I ditt nya grannskap väntar gott om nya promenadvägar och löprundor i trivsam natur- och småstadsmiljö. Kvarnbytornet har du en smart planerad trea på nionde våningen att komma hem till.

Här bor du i en ljus gavellägenhet. Du har genomgående hög standard och med noggrant utvalda material som grund för din egna smak. Toppmoderna vitvaror och praktisk förvaring bidrar till praktiska lösningar för ett aktivt liv. I huset finns gemensamma terrasser på gården och på taket, och hemma har du en egen balkong att njuta av.

Vardagsrum och kök

I köket får den matlagningsglada plats för sin kreativitet på bänkytorna och de energieffektiva vitvarorna hjälper till med middagsbestyren. Här kommer ljuset från fönstret mot balkongen och rummet öppnas upp mot hemmets vardagsrum. Vardagsrummet med gavelläge bjuder på en trivsam yta för hemmakvällar och festliga middagar.

Balkong

Lägenhetens balkong har dörr mot vardagsrummet och mot sovrummet, och du har en rymlig balkong att njuta av på hemmaplan. För mer utomhusytor finns de gemensamma terrasserna.

Sovrum 1

Med en egen klädkammare är problem med förvaringen ett minne blott. Den praktiska garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda. Ekparkett ger rum för den breda sängen och en skön fåtölj. Under varma sommarkvällar är dörren mot balkongen extra uppskattad.

Badrum

När tvättkorgen är full finns tvättmaskin och torktumlare smidigt placerade under en arbetsbänk i badrummet. Spegelskåp och kommod ger plats för badrumspryttlar och golvvärmen bidrar till rummets höga standard. I ena hörnet finns duschen med glasväggar.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ger en bra yta för barnrum, extrarum eller hemmakontor. Den stilrena utformning och två garderober gör att det enkelt kan anpassas efter aktuella behov.

Hall

I din nya hall får du ljuset från spotlights i taket när du kommer hem. Här finns plats att hänga av sig jackan och garderober och städskåp ger bra förvaring.

Hemfakta

Bostad
1801
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter