Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea med två klädkammare och stor balkong

I din praktiska och moderna trea har du hög standard i badrum och kök, smart planerad förvaring och stilrena materialval. Balkongen i sydvästläge blir en självklar favorit här i Kvarnbytornet.

Välkommen till ett hem där ekparketten och den vita väggfärgen ger en enhetlig bas till dina rum. Två klädkammare hjälper till med hemmets ordning och reda, och dubbla klädkammare är extra uppskattade när du behöver snabbstäda inför oväntat besök. Den stora balkongen ligger soligt vänd och blir platsen att längta till under stora delar av året.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet samspelar i ett öppet och ljust rum med fönster åt tre håll. Du har kyl och frys i fullhöjd och din nya ugn och mikro är placerade i bra arbetshöjd. Gott om bänkyta underlättar matlagningen; här finns plats för bunkar, kastruller och skärbrädor.

Sovrum 1 och 2

Du har två sovrum som ligger intill varandra. Båda rummen delar hemmets stilrena design med ekparkett och vita väggar, och här finns plats för säng och vilsam inredning. Det mindre har två garderober, och det större har en klädkammare.

Balkong

Din nya balkong når längt kökets och vardagsrummets långsida. 18 kvadratmeter i sydvästläge förgyller lägenheten och ger en uppskattad utomhusmiljö på hemmaplan.

Badrum

Hemmets badrum är avskalat och enkelt att städa med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. I ena hörnet finns en dusch med glasväggar, men här finns också plats för ett badkar. I skåpet över tvättstället finns plats för tandborstar, plåster och andra viktigheter. När du ska tvätta finns tvätt- och torkmaskinen placerade under en ergonomisk arbetsbänk.

Hall och klädkammare

Din nya klädkammare ger ett hem åt allt från träningskläder till förra säsongens pynt. Här i finns också städskåpet. I hallen kommer ljuset från spotlights i taket och du har plats för jackor och skor alldeles innanför dörren.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.