Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1605, 4 Rum, 96 m²

Bjud hem till din nya fyra i Kvarnbytornet

Sist ut i det nya grannskapet vid Kvarnbyn är det ståtliga Kvarnbytornet där du hittar din nya fyra. Här bor du välplanerat och modernt i ett kvarter med historiska inslag och mycket natur.

När långväga gäster är på besök har du mycket att visa upp i ditt nya grannskap. Den historiska och vackra miljön vid Kvarnbyn och forsen, de naturrika omgivningarna med sjöar och skogar och Mölndals stadskärna blir självklara stopp. Hemma i Kvarnbytornet kan ni stanna till i entréns lounge och förundras över utsikten från takterrassen på våning 16. Middagen serveras i ditt öppna kök och vardagsrum hemma i fyran.

Hall

Här väntar hallens klinkergolv på att ta emot fötterna. Ljuset kommer från spotlights i taket och det finns bra plats för ytterkläderna bakom dörren till gästtoaletten. Lite längre in finns klädkammaren med generös förvaringsyta.

Vardagsrum och kök

Här bor du med ett generöst rum för sällskapliga stunder. Den öppna planlösningen ger plats åt många runt bordet och gör matlagningen till en del av det sociala. I köket lagas maten på energisnålt vis med dina nya vitvaror. Eleganta ytor och bra förvaring ger grunden för ditt nya kök.

Balkong

Hemmets stora balkong når längst hela det öppna rummets långsida. Här väntar gott om plats för möblemang och växtlighet i skönt sydvästläge med härlig utsikt.

Badrum och gästtoalett

I hallen finns gästtoaletten som underlättar när det är många hemma. I badrummet väntar mer plats och hemmets tvätt- och torkmaskiner. Rummet är utrustat med hörndusch, och efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken på väggen. Väggarna är helkaklade och ljusa, och golvet utgörs av klinkerplattor med golvvärme.

Sovrum 1 och 2

Två mindre sovrum finns här placerade vägg i vägg. Fönster, vitmålade väggar och hemmets ekparkett ger en lättmöblerad grund för olika delar av livet.

Sovrum 3

Hemmets stora sovrum bjuder på luft och rymd. Här finns gott om yta för den breda sängen och rogivande inredning. Garderoberna hjälper till med förvaringen.

Hemfakta

Bostad
1605
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter