Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1605, 4 Rum, 96 m²

Beskrivning

Bjud hem till din nya fyra i Kvarnbytornet

Sist ut i det nya grannskapet vid Kvarnbyn är det ståtliga Kvarnbytornet där du hittar din nya fyra. Här bor du välplanerat och modernt i ett kvarter med historiska inslag och mycket natur.

När långväga gäster är på besök har du mycket att visa upp i ditt nya grannskap. Den historiska och vackra miljön vid Kvarnbyn och forsen, de naturrika omgivningarna med sjöar och skogar och Mölndals stadskärna blir självklara stopp. Hemma i Kvarnbytornet kan ni stanna till i entréns lounge och förundras över utsikten från takterrassen på våning 16. Middagen serveras i ditt öppna kök och vardagsrum hemma i fyran.

Hall

Här väntar hallens klinkergolv på att ta emot fötterna. Ljuset kommer från spotlights i taket och det finns bra plats för ytterkläderna bakom dörren till gästtoaletten. Lite längre in finns klädkammaren med generös förvaringsyta.

Vardagsrum och kök

Här bor du med ett generöst rum för sällskapliga stunder. Den öppna planlösningen ger plats åt många runt bordet och gör matlagningen till en del av det sociala. I köket lagas maten på energisnålt vis med dina nya vitvaror. Eleganta ytor och bra förvaring ger grunden för ditt nya kök.

Balkong

Hemmets stora balkong når längst hela det öppna rummets långsida. Här väntar gott om plats för möblemang och växtlighet i skönt sydvästläge med härlig utsikt.

Badrum och gästtoalett

I hallen finns gästtoaletten som underlättar när det är många hemma. I badrummet väntar mer plats och hemmets tvätt- och torkmaskiner. Rummet är utrustat med hörndusch, och efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken på väggen. Väggarna är helkaklade och ljusa, och golvet utgörs av klinkerplattor med golvvärme.

Sovrum 1 och 2

Två mindre sovrum finns här placerade vägg i vägg. Fönster, vitmålade väggar och hemmets ekparkett ger en lättmöblerad grund för olika delar av livet.

Sovrum 3

Hemmets stora sovrum bjuder på luft och rymd. Här finns gott om yta för den breda sängen och rogivande inredning. Garderoberna hjälper till med förvaringen.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.