Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1602, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Hög standard i din nya gaveltvåa

Hemma i ditt nya vardagsrum faller ljuset in från två håll och balkongen ger ett eget utomhusrum. När du längtar efter en vidsträckt utsikt tar du hissen upp till takterrassen på våning 16.

Här bor du i en smart planerad tvåa i hjärtat av gamla Mölndal. Du har bra förberedd förvaring, stilrena och lättmatchade material och en hög standard i badrum och kök. Nere i entrén kan du träffa grannarna i loungen och på gårdsterrassen.

Hall

Din nya hall öppnar upp mot hemmets kök och vardagsrum rakt fram. Dörren till klädkammaren leder till en uppskattad förvaringsyta, och utanför i hallen finns städskåpet och plats för hatthyllan och skostället.

Kök och vardagsrum

Här ger gavelläget ett luftigt rum med många fönster att kolla ut genom. De vitmålade väggarna och ekparketten ger en bra och tålig grund för den personliga stilen och den sällskapliga möbleringen. I köket lagar du veckans måltider på snyggt utformade bänkskivor och med gott om plats för husgeråd och råvaror. Vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Dörren till din balkong finns i vardagsrummet. Här är det enkelt att förlänga de sociala stunderna till din egen utomhusmiljö. Utemöblerna kan få sällskap av en urban liten köksodling.

Sovrum

Här väntar ett lättmöblerat rum med dörr i nära anslutning till hallen. Den breda sängen får gott om plats och här kan du inreda med byrån för förvaring eller fåtöljen för lässtunder.

Badrum

Trivsamt placerade på rad ligger badrummets högklassiga faciliteter. Rummet har en elegant och lättstädad utformning med klinkergolv och helkaklade väggar. Golvvärmen är extra uppskattad av kalla vinterfötter, och på handdukstorken torkar handduken snabbt mellan duscharna.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.