Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1602, 2 Rum, 58 m²

Hög standard i din nya gaveltvåa

Hemma i ditt nya vardagsrum faller ljuset in från två håll och balkongen ger ett eget utomhusrum. När du längtar efter en vidsträckt utsikt tar du hissen upp till takterrassen på våning 16.

Här bor du i en smart planerad tvåa i hjärtat av gamla Mölndal. Du har bra förberedd förvaring, stilrena och lättmatchade material och en hög standard i badrum och kök. Nere i entrén kan du träffa grannarna i loungen och på gårdsterrassen.

Hall

Din nya hall öppnar upp mot hemmets kök och vardagsrum rakt fram. Dörren till klädkammaren leder till en uppskattad förvaringsyta, och utanför i hallen finns städskåpet och plats för hatthyllan och skostället.

Kök och vardagsrum

Här ger gavelläget ett luftigt rum med många fönster att kolla ut genom. De vitmålade väggarna och ekparketten ger en bra och tålig grund för den personliga stilen och den sällskapliga möbleringen. I köket lagar du veckans måltider på snyggt utformade bänkskivor och med gott om plats för husgeråd och råvaror. Vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Dörren till din balkong finns i vardagsrummet. Här är det enkelt att förlänga de sociala stunderna till din egen utomhusmiljö. Utemöblerna kan få sällskap av en urban liten köksodling.

Sovrum

Här väntar ett lättmöblerat rum med dörr i nära anslutning till hallen. Den breda sängen får gott om plats och här kan du inreda med byrån för förvaring eller fåtöljen för lässtunder.

Badrum

Trivsamt placerade på rad ligger badrummets högklassiga faciliteter. Rummet har en elegant och lättstädad utformning med klinkergolv och helkaklade väggar. Golvvärmen är extra uppskattad av kalla vinterfötter, och på handdukstorken torkar handduken snabbt mellan duscharna.

Hemfakta

Bostad
1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter