Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hitta hem i Kvarnbytornet

Promenadavstånd till Mölndals innerstad och historiska miljöer och natur runt hörnet – här bor du i en välplanerad trea med ett läge som blandar det bästa från olika världar.

Efter en tur på stan eller en promenad i den historiska Kvarnbyn har du 74 härliga kvadratmeter att längta hem till. Här tas du emot i hallen av hemmets ekparkett och belysning från eleganta spotlights. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och en lättmöblerad balkong. Hållbara och stilrena material är grunden i din nya lägenhet.

Hall

Platts för ytterkläder, paraplyer och väskor väntar i hallens garderober på båda sidor. Städskrubben håller koll på städattiraljerna.

Vardagsrum och kök

Köket är fördelat på två väggar mittemot varandra som knyts ihop med vardagsrummet. Här kan den matlagningsglada experimentera med nya smaker på stilrena bänkytor. Även snabba och fantasilösa mellanmål kan lagas med samma eleganta bas. Hällen, ugnen i bra höjd, diskmaskinen och resten av vitvarorna är miljöklassade och energieffektiva. I vardagsrummet vilar mattan på hemmets ekparkett, och rummet ger plats för matbord och soffgrupp.

Balkong med kvällssol

Från vardagsrummet och från sovrummet når du hemmets balkong med kvällssol. Med en liten kryddodling kan du plocka in färska örter till kvällens middag, och här finns även plats för mysig utomhusmöblering.

Sovrum 1 och 2

Ett stort sovrum med klädkammare i ena änden, och ett mindre med garderober i den andra – här finns plats för ett barnrum eller ett hemmakontor vid sidan av det stora sovrummet. Båda rummen har samma utformning med ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

När tvättkorgen säger ifrån hittar du tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet, smart placerade under en bänk i bra vikhöjd. Rummet har helkaklade väggar och klinkergolv vilket ger ett stilrent och lättskött rum. Duschen är placerad i hörnet och har smidiga glasväggar. Golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.