Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1601, 3 Rum, 74 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Hitta hem i Kvarnbytornet

Promenadavstånd till Mölndals innerstad och historiska miljöer och natur runt hörnet – här bor du i en välplanerad trea med ett läge som blandar det bästa från olika världar.

Efter en tur på stan eller en promenad i den historiska Kvarnbyn har du 74 härliga kvadratmeter att längta hem till. Här tas du emot i hallen av hemmets ekparkett och belysning från eleganta spotlights. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och en lättmöblerad balkong. Hållbara och stilrena material är grunden i din nya lägenhet.

Hall

Platts för ytterkläder, paraplyer och väskor väntar i hallens garderober på båda sidor. Städskrubben håller koll på städattiraljerna.

Vardagsrum och kök

Köket är fördelat på två väggar mittemot varandra som knyts ihop med vardagsrummet. Här kan den matlagningsglada experimentera med nya smaker på stilrena bänkytor. Även snabba och fantasilösa mellanmål kan lagas med samma eleganta bas. Hällen, ugnen i bra höjd, diskmaskinen och resten av vitvarorna är miljöklassade och energieffektiva. I vardagsrummet vilar mattan på hemmets ekparkett, och rummet ger plats för matbord och soffgrupp.

Balkong med kvällssol

Från vardagsrummet och från sovrummet når du hemmets balkong med kvällssol. Med en liten kryddodling kan du plocka in färska örter till kvällens middag, och här finns även plats för mysig utomhusmöblering.

Sovrum 1 och 2

Ett stort sovrum med klädkammare i ena änden, och ett mindre med garderober i den andra – här finns plats för ett barnrum eller ett hemmakontor vid sidan av det stora sovrummet. Båda rummen har samma utformning med ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

När tvättkorgen säger ifrån hittar du tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet, smart placerade under en bänk i bra vikhöjd. Rummet har helkaklade väggar och klinkergolv vilket ger ett stilrent och lättskött rum. Duschen är placerad i hörnet och har smidiga glasväggar. Golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer.

Hemfakta

Bostad
1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter