Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelfyra med plats för familjen

Intill den gamla Kvarnbyn och forsen reser sig ett hus på 16 våningar i det nya grannskapet. Här hittar du din nya lägenhet med öppen planlösning, tre sovrum och sydvästbalkong.

Med balkongdörren öppen fläktar det skönt när du donar i köket. När du har matplatsen nära köksväggen kan du hjälpa till med läxläsningen samtidigt som du fixar kvällens middag. Den öppna planlösningen ger gott om sällskapsyta oavsett om det är gemensamma aktiviteter som står på schemat eller om var och en grejar med sitt vardagspyssel. Den generösa balkongen har ett fördelaktigt läge och gott om plats för växtligheter och möblemang.

Hall

I hallen erbjuds plats för ytterkläder, cykelhjälmar och paraplyer. Klädkammaren ett par steg in blir en viktig del i förvaringen av kläder och grejer.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet är köket placerat i ena hörnet. Här är platsen där ambitiösa bjudmiddagar och snabba frukostar ordnas. Oavsett ambitionsnivån lagas maten med låg energiåtgång med dina nya vitvaror. I vardagsrummet får den bekväma soffan och läsfåtöljen sin plats. Här finns även dörren till balkongen som blir en uppskattad förlängning av rummet i tacksamt sydvästläge.

Balkong

På din rymliga balkong kan du sträcka ut dig i den bekväma utomhussoffan eller påta i den lilla köksträdgården, och balkongens storlek gör att den även passar bra för sommarens måltider.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och gör sig utmärkt som barnrum. Här ryms en säng och skrivbordet för läxor och pyssel.

Sovrum 3

I ditt luftiga sovrum ryms en dubbelsäng och sängbord i par där högen med böcker och magasin väntar på att bli lästa. Garderoberna hjälper till med att skapa ordning och reda.

Badrum och gästtoalett

Med badrum och en liten gästtoalett minskas risken att det blir kö när många ska iväg samtidigt. Rummen är stilrent inredda och ger bra förvaring åt tandborstar, plåster och tvättmedel. I badrummet är tvättmaskinen och torktumlaren placerade under en bänk i praktisk höjd där tvätten kan sorteras och vikas.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.