Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1505, 4 Rum, 96 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gavelfyra med plats för familjen

Intill den gamla Kvarnbyn och forsen reser sig ett hus på 16 våningar i det nya grannskapet. Här hittar du din nya lägenhet med öppen planlösning, tre sovrum och sydvästbalkong.

Med balkongdörren öppen fläktar det skönt när du donar i köket. När du har matplatsen nära köksväggen kan du hjälpa till med läxläsningen samtidigt som du fixar kvällens middag. Den öppna planlösningen ger gott om sällskapsyta oavsett om det är gemensamma aktiviteter som står på schemat eller om var och en grejar med sitt vardagspyssel. Den generösa balkongen har ett fördelaktigt läge och gott om plats för växtligheter och möblemang.

Hall

I hallen erbjuds plats för ytterkläder, cykelhjälmar och paraplyer. Klädkammaren ett par steg in blir en viktig del i förvaringen av kläder och grejer.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet är köket placerat i ena hörnet. Här är platsen där ambitiösa bjudmiddagar och snabba frukostar ordnas. Oavsett ambitionsnivån lagas maten med låg energiåtgång med dina nya vitvaror. I vardagsrummet får den bekväma soffan och läsfåtöljen sin plats. Här finns även dörren till balkongen som blir en uppskattad förlängning av rummet i tacksamt sydvästläge.

Balkong

På din rymliga balkong kan du sträcka ut dig i den bekväma utomhussoffan eller påta i den lilla köksträdgården, och balkongens storlek gör att den även passar bra för sommarens måltider.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och gör sig utmärkt som barnrum. Här ryms en säng och skrivbordet för läxor och pyssel.

Sovrum 3

I ditt luftiga sovrum ryms en dubbelsäng och sängbord i par där högen med böcker och magasin väntar på att bli lästa. Garderoberna hjälper till med att skapa ordning och reda.

Badrum och gästtoalett

Med badrum och en liten gästtoalett minskas risken att det blir kö när många ska iväg samtidigt. Rummen är stilrent inredda och ger bra förvaring åt tandborstar, plåster och tvättmedel. I badrummet är tvättmaskinen och torktumlaren placerade under en bänk i praktisk höjd där tvätten kan sorteras och vikas.

Hemfakta

Bostad
1505
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter