Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1504, 3 Rum, 82 m²

Njut av sydvästbalkong i Kvarnbytornet

Som kronan på verket ligger balkongen till din nya trea i Kvarnbytornet. Här har du 18 kvadratmeter för vilsamt balkonghäng och festliga middagar på din egen uteservering.

Mittemellan husets gårdsterrass och takterrassen 16 trappor upp finns ditt nya hem. Förutom en spatiös sydvästbalkong har du här välplanerade umgängesytor, sovrum och bekvämligheter. Förvaringen är smart utplacerad och hjälper till med hemmets ordning och reda i alla rum. Tandborstar, dammsugare och hela samlingen med kläder får sin egen förberedda plats.

Hall

Här kliver du in i en hall med plats att hänga av jackan direkt till vänster. I klädkammaren ryms hela samlingen med ytterkläder, och här finns även städskåpet placerat.

Kök och vardagsrum

I det öppna och umgängesvänliga rummet lagas veckans måltider med miljön i omtanke med dina nya vitvaror. Gott om bänkyta ger plats för flera kockar att hacka och dona samtidigt. Efter middagen finns det generöst med plats för resterna med kyl och frys i fullhöjd, och disken sköts av den snyggt integrerade diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats för den sköna soffhörnan och i det öppna rummet kommer ljuset in från tre håll.

Balkong

På din stora balkong kan du koppla av i eftermiddagssolen eller påta med din urbana köksträdgård. Den spatiösa ytan blir favoritplatsen under sommarmånaderna.

Sovrum 1 och 2

Hemmets sovrum ger plats för lugn och ro. Den harmoniska utformningen med ekparkett och vitmålade väggar följer med in i sovrummen och blir grunden för möblemanget. Det större av de två rummen har en rymlig klädkammare, och det mindre har förvaring i två garderober.

Badrum

Ditt nya badrum har en stilren och lättskött utformning och en smidig dusch. Här finns tvättmaskinen och torktumlaren när tvätt står på schemat, och rummet har förvaring i spegelskåpet och kommoden under tvättstället.

Hemfakta

Bostad
1504
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 16
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter