Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1504, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Njut av sydvästbalkong i Kvarnbytornet

Som kronan på verket ligger balkongen till din nya trea i Kvarnbytornet. Här har du 18 kvadratmeter för vilsamt balkonghäng och festliga middagar på din egen uteservering.

Mittemellan husets gårdsterrass och takterrassen 16 trappor upp finns ditt nya hem. Förutom en spatiös sydvästbalkong har du här välplanerade umgängesytor, sovrum och bekvämligheter. Förvaringen är smart utplacerad och hjälper till med hemmets ordning och reda i alla rum. Tandborstar, dammsugare och hela samlingen med kläder får sin egen förberedda plats.

Hall

Här kliver du in i en hall med plats att hänga av jackan direkt till vänster. I klädkammaren ryms hela samlingen med ytterkläder, och här finns även städskåpet placerat.

Kök och vardagsrum

I det öppna och umgängesvänliga rummet lagas veckans måltider med miljön i omtanke med dina nya vitvaror. Gott om bänkyta ger plats för flera kockar att hacka och dona samtidigt. Efter middagen finns det generöst med plats för resterna med kyl och frys i fullhöjd, och disken sköts av den snyggt integrerade diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats för den sköna soffhörnan och i det öppna rummet kommer ljuset in från tre håll.

Balkong

På din stora balkong kan du koppla av i eftermiddagssolen eller påta med din urbana köksträdgård. Den spatiösa ytan blir favoritplatsen under sommarmånaderna.

Sovrum 1 och 2

Hemmets sovrum ger plats för lugn och ro. Den harmoniska utformningen med ekparkett och vitmålade väggar följer med in i sovrummen och blir grunden för möblemanget. Det större av de två rummen har en rymlig klädkammare, och det mindre har förvaring i två garderober.

Badrum

Ditt nya badrum har en stilren och lättskött utformning och en smidig dusch. Här finns tvättmaskinen och torktumlaren när tvätt står på schemat, och rummet har förvaring i spegelskåpet och kommoden under tvättstället.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.