Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Luftig gaveltvåa med bra förvaring

I din nya två letar sig ljuset in från två håll i det öppna rummet som rymmer kök och vardagsrum. Här i din stilrena lägenhet är hållbara och energieffektiva lösningar grunden.

När du kommer in från trapphuset breder det öppna rummet ut sig rakt fram åt vänster. Där står mat och sällskap i fokus Till höger väntar klädkammaren med generös förvaring, och till vänster har du badrummet med tvättmaskin på bekvämt avstånd. Ett par steg fram och till höger finns ditt rogivande sovrum som är platsen att längta till efter en lång dag. Utanför dörren väntar Kvarnbyn med trivsam småstadskänsla, och Mölndals city finns inom nära räckhåll.

Hall

Här kliver du in i en hall som knyter ihop hemmets alla rum. Du har ett städskåp för städattiraljerna, plats att hänga upp jackan och rada upp skorna och en klädkammare som ger gott om förvaring.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är välplanerat och smälter ihop med vardagsrummet i det öppna gavelrummet. Här fixas avancerade paradrätter och snabba mellanmål. Snygga kökssnickerier och miljöklassade vitvaror ger ett kök i hög klass. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgruppen och bokhyllan.

Balkong

Med en egen balkong kan du servera sommarens middagar på en egen uteservering. Med värmande filtar förlänger du säsongen, och balkongen blir en plats att njuta av under stora delar av året.

Sovrum

En öppen yta på ekparketten och ljusinsläpp från fönstret mot balkongen blir grunden för ditt rofyllda sovrum. Här ryms en säng av bredare modell vid sidan av en bekväm fåtölj och hyllan med favoritböckerna.

Badrum

I badrummet väntar den kombinerade tvätt- och torkmaskinen som ordnar både tvätt och tork av kläder och linne. Duschen är smidigt placerad i ena hörnet, och du har bra förvaring för badrumspryttlarna i spegelskåpet och kommoden. Utformningen med klinkergolv och helkaklade väggar är stilren och lättskött. Värmande detaljer i rummet är handdukstorken och den vattenburna golvvärmen.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.