Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1502, 2 Rum, 58 m²

Luftig gaveltvåa med bra förvaring

I din nya två letar sig ljuset in från två håll i det öppna rummet som rymmer kök och vardagsrum. Här i din stilrena lägenhet är hållbara och energieffektiva lösningar grunden.

När du kommer in från trapphuset breder det öppna rummet ut sig rakt fram åt vänster. Där står mat och sällskap i fokus Till höger väntar klädkammaren med generös förvaring, och till vänster har du badrummet med tvättmaskin på bekvämt avstånd. Ett par steg fram och till höger finns ditt rogivande sovrum som är platsen att längta till efter en lång dag. Utanför dörren väntar Kvarnbyn med trivsam småstadskänsla, och Mölndals city finns inom nära räckhåll.

Hall

Här kliver du in i en hall som knyter ihop hemmets alla rum. Du har ett städskåp för städattiraljerna, plats att hänga upp jackan och rada upp skorna och en klädkammare som ger gott om förvaring.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är välplanerat och smälter ihop med vardagsrummet i det öppna gavelrummet. Här fixas avancerade paradrätter och snabba mellanmål. Snygga kökssnickerier och miljöklassade vitvaror ger ett kök i hög klass. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgruppen och bokhyllan.

Balkong

Med en egen balkong kan du servera sommarens middagar på en egen uteservering. Med värmande filtar förlänger du säsongen, och balkongen blir en plats att njuta av under stora delar av året.

Sovrum

En öppen yta på ekparketten och ljusinsläpp från fönstret mot balkongen blir grunden för ditt rofyllda sovrum. Här ryms en säng av bredare modell vid sidan av en bekväm fåtölj och hyllan med favoritböckerna.

Badrum

I badrummet väntar den kombinerade tvätt- och torkmaskinen som ordnar både tvätt och tork av kläder och linne. Duschen är smidigt placerad i ena hörnet, och du har bra förvaring för badrumspryttlarna i spegelskåpet och kommoden. Utformningen med klinkergolv och helkaklade väggar är stilren och lättskött. Värmande detaljer i rummet är handdukstorken och den vattenburna golvvärmen.

Hemfakta

Bostad
1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter