Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1501, 3 Rum, 74 m²

Beskrivning

Ytsmart hem med hög standard

Här har hållbarhet och finess stått i fokus när materialval och utformning vuxit fram. I ditt nya kvarter når hemmet utanför lägenhetens väggar med två gemensamma terrasser och en lounge vid entrén.

I Kvarnbytornet bor du med bra förvaring och vitvaror i toppklass – två viktiga ingredienser i en praktisk lägenhet. Gavelläget ger ett ljust och luftigt umgängesrum som följs av den egna balkongen. Uppe på taket på sextonde våningen bjuder ditt nya hus på vacker utsikt från den gemensamma takterrassen, och för mer utomhusyta utan hög höjd väntar terrassen på gården och resten av det lummiga kvarteret.

Hall

Här får ytterkläder och väskor sitt hem både till höger och vänster. Städskåpet håller ordning på hemmets städpryttlar.

Kök och vardagsrum

Köket har ett fint ljusinsläpp från fönstret mot balkongen. Här har du miljöklassade vitvaror och bänkar och skåp i elegant design. På den effektiva hällen blir stekpannan varm på nolltid och bänken ger plats åt grytor och råvaror när du donar i köket. I vardagsrummet finns en umgängesvänlig yta med gavelläge och förlängning mot balkongen.

Balkong

Balkongen ger en egen rymlig utemiljö att inreda med växter och andra prydligheter. Du får plats med trivsamma utemöbler och balkongen har dörr mot både vardagsrum och sovrum.

Sovrum 1 och 2

Hemmets ekparkett når in i alla rum. De två sovrummen ligger placerade i var sin ände och ger två rofyllda rum att stänga om sig. Det större sovrummet är försett med en egen klädkammare, och det mindre har förvaring i två garderober.

Badrum

I ditt badrum väntar en hörndusch, ljust kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här har du egna tvätt- och torkmaskiner som gör att du slipper bekymret med bortglömda tvättider. På bänken ovanför maskinerna kan du sortera och vika, och bänken ger även en plats för en växt och ett ljus.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.