Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1501, 3 Rum, 74 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Ytsmart hem med hög standard

Här har hållbarhet och finess stått i fokus när materialval och utformning vuxit fram. I ditt nya kvarter når hemmet utanför lägenhetens väggar med två gemensamma terrasser och en lounge vid entrén.

I Kvarnbytornet bor du med bra förvaring och vitvaror i toppklass – två viktiga ingredienser i en praktisk lägenhet. Gavelläget ger ett ljust och luftigt umgängesrum som följs av den egna balkongen. Uppe på taket på sextonde våningen bjuder ditt nya hus på vacker utsikt från den gemensamma takterrassen, och för mer utomhusyta utan hög höjd väntar terrassen på gården och resten av det lummiga kvarteret.

Hall

Här får ytterkläder och väskor sitt hem både till höger och vänster. Städskåpet håller ordning på hemmets städpryttlar.

Kök och vardagsrum

Köket har ett fint ljusinsläpp från fönstret mot balkongen. Här har du miljöklassade vitvaror och bänkar och skåp i elegant design. På den effektiva hällen blir stekpannan varm på nolltid och bänken ger plats åt grytor och råvaror när du donar i köket. I vardagsrummet finns en umgängesvänlig yta med gavelläge och förlängning mot balkongen.

Balkong

Balkongen ger en egen rymlig utemiljö att inreda med växter och andra prydligheter. Du får plats med trivsamma utemöbler och balkongen har dörr mot både vardagsrum och sovrum.

Sovrum 1 och 2

Hemmets ekparkett når in i alla rum. De två sovrummen ligger placerade i var sin ände och ger två rofyllda rum att stänga om sig. Det större sovrummet är försett med en egen klädkammare, och det mindre har förvaring i två garderober.

Badrum

I ditt badrum väntar en hörndusch, ljust kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här har du egna tvätt- och torkmaskiner som gör att du slipper bekymret med bortglömda tvättider. På bänken ovanför maskinerna kan du sortera och vika, och bänken ger även en plats för en växt och ett ljus.

Hemfakta

Bostad
1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter