Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåa i huset som avslutar bygget i kvarteret

Här bor du i en tålig och stilfull lägenhet nära forsen i gamla Kvarnbyn. Den höga standarden märks genom materialen, belysningen och vitvarorna i ditt nya hem.

Sist ut i raden av nya hus är Kvarnbytornet på 16 ståtliga våningar. När du flyttar in är hela kvarteret redan färdigbyggt och du kan njuta av ett kvarter med småstadskänsla. Din nya tvåa ger smart planerad plats för ett aktivt liv nära stad och natur. Klädkammaren ger en bra grund för förvaringen, och med en balkong finns den friska luften alltid nära till hands.

Hall

I hallen möts du av ett snyggt och lättstädat klinkergolv och bra förvaring i klädkammaren. Även utanför klädkammaren finns plats för förvaring med hatthylla och skoställ där säsongens ytterkläder kan ordnas på rad.

Kök och vardagsrum

Här fixar du veckans måltider i ett kök med hållbara bänkytor, snyggt integrerade vitvaror och bra förvaring. Vitvarorna är energieffektiva för miljön och plånbokens bästa. Vardagsrummet rymmer möblemang för sofftid och middagar.

Sovrum

Efter hallen väntar dörren till ditt nya sovrum där en stor säng får plats. Garderoben i hörnet ger ett hem åt lakanen, extrakuddar och täcken.

Badrum

I det helkaklade badrummet finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till när tvättkorgen är full. På den ovanliggande bänken kan du vika och sortera. I ena hörnet finns din dusch placerad och efter duschen är handdukstorken och golvvärmen extra uppskattade.

Balkong

Under sommarhalvåret smakar både morgonkaffet och middagen extra bra på en egen balkong. Här finns också plats för en liten kryddodling och hemtrevlig grönska.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.