Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1403, 2 Rum, 52 m²

Välkommen på privat visning lördag 18 april

Under lördagen den 18 april kl 11-12 finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Tvåa i huset som avslutar bygget i kvarteret

Här bor du i en tålig och stilfull lägenhet nära forsen i gamla Kvarnbyn. Den höga standarden märks genom materialen, belysningen och vitvarorna i ditt nya hem.

Sist ut i raden av nya hus är Kvarnbytornet på 16 ståtliga våningar. När du flyttar in är hela kvarteret redan färdigbyggt och du kan njuta av ett kvarter med småstadskänsla. Din nya tvåa ger smart planerad plats för ett aktivt liv nära stad och natur. Klädkammaren ger en bra grund för förvaringen, och med en balkong finns den friska luften alltid nära till hands.

Hall

I hallen möts du av ett snyggt och lättstädat klinkergolv och bra förvaring i klädkammaren. Även utanför klädkammaren finns plats för förvaring med hatthylla och skoställ där säsongens ytterkläder kan ordnas på rad.

Kök och vardagsrum

Här fixar du veckans måltider i ett kök med hållbara bänkytor, snyggt integrerade vitvaror och bra förvaring. Vitvarorna är energieffektiva för miljön och plånbokens bästa. Vardagsrummet rymmer möblemang för sofftid och middagar.

Sovrum

Efter hallen väntar dörren till ditt nya sovrum där en stor säng får plats. Garderoben i hörnet ger ett hem åt lakanen, extrakuddar och täcken.

Badrum

I det helkaklade badrummet finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till när tvättkorgen är full. På den ovanliggande bänken kan du vika och sortera. I ena hörnet finns din dusch placerad och efter duschen är handdukstorken och golvvärmen extra uppskattade.

Balkong

Under sommarhalvåret smakar både morgonkaffet och middagen extra bra på en egen balkong. Här finns också plats för en liten kryddodling och hemtrevlig grönska.

Hemfakta

Bostad
1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter