Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1401, 3 Rum, 74 m²

Beskrivning

Naturnära och välplanerat hem

Vandringsleder, sjöar och skogar – i Mölndal har du mycket att välja på när en stund i naturen lockar. Efter en skogspromenad eller fisketur är din nya trea platsen att längta hem till.

I Kvarnbyn följer du årstidernas växlingar på nära håll i det lummiga grannskapet. Mölndals natur finns inom nära räckhåll och hemmavid ger den egna balkongen och husets gemensamma terrasser luft och ljus på nära håll. Hemma har du en härlig trea med praktiska lösningar och trivsamma rum.

Hall

Innanför dörren väntar förvaring i garderober på båda sidor. Städskåpet till höger håller ordning på städattiraljerna, och i hallen finns även rum för hatthyllan och skostället.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets gavelläge släpper in generöst med ljus till soffhäng och middagar. Dörren till balkongen släpper in den friska luften i rummet, och fönstret vid köksväggen ger naturligt ljus till matbestyren. Här ordnar du matlådor och finmiddagar i ett smart planerat kök med energieffektiva vitvaror.

Balkong

Din nya balkong ger 14 kvadratmeter att inreda med växtligheter och trivsamma utomhusmöbler. Du når balkongen både från vardagsrummet och från det stora sovrummet.

Sovrum1 och 2

I var sin ände av hemmet finns de två sovrummen. Det mindre erbjuder förvaring i två garderober, och det större är försett med en egen klädkammare.

Badrum

När tvättkorgen börjar bli full hjälper din nya tvättmaskin till. Med en egen tvätthörna behöver du inte oroa dig över bortglömda tvättider i en gemensam tvättstuga. Badrummet har en hörndusch och bra förvaring. Ljuset kommer från spotlights och klinkergolvet ger behaglig golvvärme.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.