Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1305, 4 Rum, 96 m²

Inflyttning: från mars 2020

Gavelfyra med spatiös balkong

Ta emot vänner och familj nere i loungen och åk sedan upp till våning 16 och visa den vidsträckta utsikten från takterrassen innan ni landar hemma i lägenheten på våning fyra.

Välkommen till ett hem som bjuder in till middagar och umgänge. Vardagsrummets och kökets sällskapliga ytor ligger vända mot den stora balkongen i sydvästläge. Här kan du utan problem duka upp middagen utomhus när vädret är på din sida. De umgängesvänliga ytorna passar minst lika bra för vardagens bestyr när var och en grejar med sitt.

Hall

Du har en hall som fortsätter in i lägenheten och knyter ihop sovrummen och badrummet. Bakom dörren till gästtoaletten finns bra plats för ytterkläder på rad.

Kök och vardagsrum

Köket är välplanerat och erbjuder en hög standard med miljöklassade vitvaror och eleganta kökssnickerier. Med kyl och frys i fullhöjd trängs inte maten, och på den effektiva hällen kokar vattnet upp snabbt. Fönster åt två håll och balkongen ger vardagsrummet gott om ljus och rymd till den sällskapliga möbleringen.

Balkong

Hemmets stora balkong i sydvästläge rymmer matplats och bekväma vilstolar. Här kan tomatplantorna få sällskap av slingrande murgröna på den egna utomhusoasen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har en stilren utformning med vitt kakel som når från klinkergolvet till taket. Här finns hörndusch, bra förvaring och tvätt- och torkmaskin. Golvvärmen uppskattas av frusna fötter. Från hallen når du gästtoaletten med wc och tvättställ.

Sovrum 1 och 2

Två mindre sovrum i samma storlek finns mellan vardagsrummet och det större sovrummet. Här finns lättmöblerad yta som passar fint som barnrum eller extrarum.

Sovrum 1

Här hjälper tre garderober till med förvaringen och det finns gott om plats för en vilsam möblering med bred säng och dubbla sängbord. Fönsterbänken blir en trivsam plats för växter och prydligheter.

Hemfakta

Bostad
1305
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter