Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1304, 3 Rum, 82 m²

Stor balkong i lummigt kvarter

Stor balkong i lummigt kvarter

Med en balkong som når längst hela vardagsrummet och kökets vägg har du en generös utomhusmiljö på hemmaplan. Sydvästläget och utsikten gör detta till en favoritplats.

När du vill ha mer utomhusyta än den egna balkongen har kvarteret mycket att erbjuda. I huset finns terrass både på taket och gården, och längre ner i kvarteret finns fler gemensamma grönytor med delad trädgård och utsiktsplats. Hemma i din nya lägenhet är de energieffektiva lösningarna och de hållbara materialen en viktig grund.

Hall

Innanför dörren finns plats för jackor och skor, och med den rymliga klädkammaren i hallen får ytterkläderna för alla väder gott om plats. Här i finns även hemmets städskåp där dammsugaren och resten av städattiraljerna huserar.

Badrum

Från hallen når du ditt nya badrum. Hörndusch, wc, tvättställ och maskiner för tvätt och tork gör detta till ett fullt utrustat badrum med tvättmöjlighet. Helkaklade väggar och golvvärme under klinkerplattorna ramar in rummet stilfullt. Efter duschen torkar handduken på handdukstorken, och i spegelskåpet med belysning väntar produkter och krämer på rad.

Balkong

Med dörr från vardagsrummet väntar hemmets balkong. 18 kvadratmeter ger plats åt allt från kryddodlingar till bekväma solstolar.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två sovrum har smart placerad förvaring i en klädkammare och dubbla garderober. Det större ger gott om plats åt den breda sängen, och det mindre rymmer säng och skrivbord. Hemmets parkett i ek och de ljust målade väggarna ger en trivsam grund för den personliga smaken.

Hemfakta

Bostad
1304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 16
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter