Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1304, 3 Rum, 82 m²

Beskrivning

Stor balkong i lummigt kvarter

Stor balkong i lummigt kvarter

Med en balkong som når längst hela vardagsrummet och kökets vägg har du en generös utomhusmiljö på hemmaplan. Sydvästläget och utsikten gör detta till en favoritplats.

När du vill ha mer utomhusyta än den egna balkongen har kvarteret mycket att erbjuda. I huset finns terrass både på taket och gården, och längre ner i kvarteret finns fler gemensamma grönytor med delad trädgård och utsiktsplats. Hemma i din nya lägenhet är de energieffektiva lösningarna och de hållbara materialen en viktig grund.

Hall

Innanför dörren finns plats för jackor och skor, och med den rymliga klädkammaren i hallen får ytterkläderna för alla väder gott om plats. Här i finns även hemmets städskåp där dammsugaren och resten av städattiraljerna huserar.

Badrum

Från hallen når du ditt nya badrum. Hörndusch, wc, tvättställ och maskiner för tvätt och tork gör detta till ett fullt utrustat badrum med tvättmöjlighet. Helkaklade väggar och golvvärme under klinkerplattorna ramar in rummet stilfullt. Efter duschen torkar handduken på handdukstorken, och i spegelskåpet med belysning väntar produkter och krämer på rad.

Balkong

Med dörr från vardagsrummet väntar hemmets balkong. 18 kvadratmeter ger plats åt allt från kryddodlingar till bekväma solstolar.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två sovrum har smart placerad förvaring i en klädkammare och dubbla garderober. Det större ger gott om plats åt den breda sängen, och det mindre rymmer säng och skrivbord. Hemmets parkett i ek och de ljust målade väggarna ger en trivsam grund för den personliga smaken.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.