Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1303, 2 Rum, 52 m²

Modernt hem i gamla Mölndal

I Mölndal finns alla bekvämligheter på nära håll och du har samtidigt nära till Göteborg när ett bredare utbud lockar. Här bor du med en mix av stad och natur utanför kvarteret.

När du vill lära känna dina nya omgivningar kan Mölndals stadsmuseum som ligger ett par minuter hemifrån vara värt ett besök. Ditt nya kvarter ligger i Kvarnbyn, och här möts det gamla och det nya på ett välplanerat sätt. I kvarterets nya hus Kvarnbytornet finns din tvåa på 52 smart planerade kvadratmeter.

Hall

Här kliver du in på stilrena klinkerplattor och möts av plats att hänga jackan till vänster. Rummets klädkammare erbjuder generös förvaring med assistans av smart garderobsinredning.

Kök och vardagsrum

I en sällskaplig lösning möts kök och vardagsrum i ett öppet rum. Här är det enkelt att låta matlagningen blir en del av det sociala. Köket är utrustat med alla bekvämligheter, och vitvarorna är energieffektiva med omtanke om miljön. Spelkvällar, middagar och slappa stunder får sin plats i vardagsrummet.

Sovrum

Garderoben i hörnet kompletterar förvaringen i hallens klädkammare. Här kan en del av kläderna och extratäcket få sin plats. Här kommer ljuset in från fönstret mot balkongen och sängen får ordentligt med plats på ekparketten.

Balkong

Här har du en möbleringsbar balkong i trivsamt sydöstläge. En hylla med utomhusväxter, ljuslyktor och värmande filtar nära till hands ger ett härligt utomhusrum.

Badrum

Från hallen når du ditt helkaklade badrum med tvättmöjlighet. I kombinationsmaskinen kan tvätten bli både ren och torr. Du har bra förvaring i spegelskåp och kommod och de värmande inslagen med handdukstork och golvvärme är välkomna detaljer.

Hemfakta

Bostad
1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter