Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gaveltvåa med balkong och klädkammare

Med fönster i två väderstreck och en balkong i sydöst har du en ljus lägenhet att längta hem till. Här bor du med ett öppet rum för matlagning och umgänge och ett rymligt sovrum i nya Kvarnbytornet.

I botten av ditt nya hus finns loungen dit du kan gå med datorn när du vill ha miljöombyte till hemmajobbet, och högst upp på våning 16 finns takterrassen där du kan njuta av höjd och utsikt. Inne i lägenheten väntar välplanerade ytor där bra förvaring och hög standard i kök och badrum underlättar vardagens fix och bestyr.

Hall

När du kliver in i hallen från ditt nya trapphus har du städskåp och platts att hänga upp jackan rakt fram. I hörnet till vänster finns perfekt plats för hallmöbeln för trötta ben och extra förvaring. Till höger finns din rymliga klädkammare där allt från träningskläder till festblåsor får plats.

Kök och vardagsrum

Här slänger du ihop frukostar i hast och låter höstgrytan puttra extra många timmar i ett stilrent utformat kök. Den snyggt integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna gör jobbet på energieffektivt vis. Vardagsrummet bjuder in till umgänge med plats för soffan och matbordet.

Sovrum

Ett rymligt sovrum ger en harmonisk plats för vila och återhämtning. Ditt rum på elva kvadratmeter ger plats åt en bred säng och trivsam sovrumsinredning. Fönstret mot balkongen har en bänk i natursten som blir en självklar hylla för gröna växter.

Balkong

Din nya balkong når du från vardagsrummets yta. Här kan du koppla av med den väntande boken en ledig dag eller påta med en urban liten köksodling.

Badrum

Efter duschen torkar handduken på handdukstorken och du kan öppna spegelskåpet där krämer och produkter väntar på rad. Kommoden under tvättstället ger bra plats åt lagret med tvål, doftljus och tvättmedel. Kombinationsmaskinen sköter jobbet med tvättning och torkning.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.