Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomtänkt trea i trivsamt kvarter

I hjärtat av gamla Mölndal hittar du din nya trea. Här kan du promenera genom de anrika miljöerna i Kvarnbyn och stanna till vid det lokala bageriet innan du beger dig till din trivsamma trea.

Här bor du i en trea med gavelläge i kvarterets ståtligaste hus. Du bor med goda förvaringsmöjligheter, hög standard i badrum och kök och sällskapliga ytor. Från hallen kliver du in i det öppna rummet för mat och umgänge som angränsar till hemmets balkong. Här ger rummets fönster ett generöst ljusinsläpp och skapar tillsammans med ekparketten och de ljusa väggarna ett harmoniskt rum.

Hall

I hallen får du ljuset från stilrena spotlights när du tänder lampan när du kommer hem. Här finns plats att hänga av sig jackan och du har garderober och städskåp för förvaring och klinkergolv under fötterna.

Kök och vardagsrum

Smart placerat längst två väggar finns ditt nya kök. Här får den matlagningsglada plats för sin kreativitet på bänkytorna och de miljöklassade vitvarorna hjälper till med köksbestyren. Köket får in ljuset från fönstret mot balkongen och öppnas upp mot hemmets vardagsrum. Vardagsrummet med gavelläge bjuder på en trivsam yta för hemmakvällar och festliga middagar.

Balkong

Din nya balkong har dörr mot vardagsrummet och mot sovrummet. Här har du en rymlig balkong att njuta av direkt utanför vardagsrummet. För mer utomhusytor på hemmaplan finns husets gemensamma terrasser.

Badrum

När det är dags för tvättdag finns maskinerna smidigt placerade under en arbetsbänk i badrummet. Badrummet är även försett med en hörndusch, men det finns rum för ett badkar om det skulle önskas. Spegelskåp och kommod ger plats för badrumspryttlar och golvvärmen bidrar till rummets höga standard.

Sovrum 1

Med en egen klädkammare är problem med förvaringen ett minne blott. Den praktiska garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda. På sovrummets ekparkett ryms den breda sängen och den bekväma läsfåtöljen. Under varma sommarkvällar är dörren mot balkongen extra uppskattad.

Sovrum 2

Med ett andra sovrum finns en bra yta för barnrum, extrarum eller hemmakontor. Rummets stilrena utformning och två garderober gör att det enkelt kan anpassas efter aktuella behov.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.