Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1301, 3 Rum, 74 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Genomtänkt trea i trivsamt kvarter

I hjärtat av gamla Mölndal hittar du din nya trea. Här kan du promenera genom de anrika miljöerna i Kvarnbyn och stanna till vid det lokala bageriet innan du beger dig till din trivsamma trea.

Här bor du i en trea med gavelläge i kvarterets ståtligaste hus. Du bor med goda förvaringsmöjligheter, hög standard i badrum och kök och sällskapliga ytor. Från hallen kliver du in i det öppna rummet för mat och umgänge som angränsar till hemmets balkong. Här ger rummets fönster ett generöst ljusinsläpp och skapar tillsammans med ekparketten och de ljusa väggarna ett harmoniskt rum.

Hall

I hallen får du ljuset från stilrena spotlights när du tänder lampan när du kommer hem. Här finns plats att hänga av sig jackan och du har garderober och städskåp för förvaring och klinkergolv under fötterna.

Kök och vardagsrum

Smart placerat längst två väggar finns ditt nya kök. Här får den matlagningsglada plats för sin kreativitet på bänkytorna och de miljöklassade vitvarorna hjälper till med köksbestyren. Köket får in ljuset från fönstret mot balkongen och öppnas upp mot hemmets vardagsrum. Vardagsrummet med gavelläge bjuder på en trivsam yta för hemmakvällar och festliga middagar.

Balkong

Din nya balkong har dörr mot vardagsrummet och mot sovrummet. Här har du en rymlig balkong att njuta av direkt utanför vardagsrummet. För mer utomhusytor på hemmaplan finns husets gemensamma terrasser.

Badrum

När det är dags för tvättdag finns maskinerna smidigt placerade under en arbetsbänk i badrummet. Badrummet är även försett med en hörndusch, men det finns rum för ett badkar om det skulle önskas. Spegelskåp och kommod ger plats för badrumspryttlar och golvvärmen bidrar till rummets höga standard.

Sovrum 1

Med en egen klädkammare är problem med förvaringen ett minne blott. Den praktiska garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda. På sovrummets ekparkett ryms den breda sängen och den bekväma läsfåtöljen. Under varma sommarkvällar är dörren mot balkongen extra uppskattad.

Sovrum 2

Med ett andra sovrum finns en bra yta för barnrum, extrarum eller hemmakontor. Rummets stilrena utformning och två garderober gör att det enkelt kan anpassas efter aktuella behov.

Hemfakta

Bostad
1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter