Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för middag och fest i Kvarnbytornet

Ditt nya vardagsrum och kök är som gjort för stora middagar och festligheter. Du kan duka upp med långbord, och balkongen med sydvästläge öppnar upp rummet och ger ljus och luft.

I den stora klädkammaren i hallen kan du enkelt stuffa undan jackor och skor innan gästerna kommer. Här tar du emot i en hall med plats för ytterkläderna till vänster, och hemmets öppna rum väntar några steg fram och till höger. Här kommer ljuset in från tre håll och möblemanget gör sig fint på ekparketten. Från balkongen visar kvarteret och Mölndal upp sig från sin bästa sida.

Hall

Ljuset kommer från spotlights i taket och plats för jackor och skor finns precis innanför dörren. Den stora klädkammaren rymmer allt från träningskläder till förra säsongens pynt och blir en ovärderlig del av förvaringen. I klädkammaren finns även städskåpet.

Sovrum 1 och 2

Rakt fram från hallen sett väntar de två sovrummen vägg i vägg. Det mindre är försett med två garderober, och det större med en klädkammare. Båda rummen delar hemmets stilrena utformning med ekparkett och vitmålade väggar, och här finns plats för säng och annan rogivande inredning.

Vardagsrum och kök

Här möts köket och vardagsrummet i ett öppet och ljust rum med fönster åt tre håll. Gott om bänkyta underlättar middagsbestyren; här finns plats för bunkar, karotter och skärbrädor. Du har kyl och frys i fullhöjd och ugn och mikro placerade i bra arbetshöjd.

Balkong

Längst hela det öppna rummets långsida når din stora balkong. 18 kvadratmeter i sydvästläge förgyller lägenheten och ger en trivsam utomhusmiljö på hemmaplan.

Badrum

Ditt badrum är stilrent och lättskött med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. I ena hörnet finns din duschhörna med glasväggar, men här finns utrymme för ett badkar lika väl. Spegelskåpet ger plats för tandborstar, plåster och andra viktigheter. När du ska tvätta finns tvätt- och torkmaskinen smidigt undangömda under en behändig arbetsbänk.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.