Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1203, 2 Rum, 52 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Välplanerat och praktiskt hem

Här kan en spurt upp och ner för trapporna i ditt 16 våningar höga hus bli finalen på dagens träningspass. I dina nya omgivningar finns varierande och kuperad miljö för ett fartfyllt liv.

Pusta ut på gårdsterrassen efter dagens träning innan du landar hemma i din nya tvåa i Kvarnbytornet. Här bor du på en välplanerad yta på 52 kvadratmeter där praktiska lösningar och god förvaring är viktiga ingredienser. Ditt nya kvarter har nära till natur och Mölndals stadskärna, och Göteborg når du på tio minuter med pendeln.

Hall

När du kliver in i din nya lägenhet har du plats för jackor och väskor direkt till vänster. Väggen till höger kan du pryda med hallspegeln och några extra krokar. Hallens klädkammare blir grunden för hemmets förvaring.

Kök och vardagsrum

Här knyts matlagning och umgänge ihop med den öppna planlösningen. Det smart planerade köket rymmer alla bekvämligheter som behövs för snabba mellanmål och imponerande långkok. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet på energieffektivt vis för miljöns och plånbokens bästa. Vardagsrummet ger plats åt soffan och matbordet på hemmets ekparkett.

Sovrum

Sovrummet är platsen att längta till framåt kvällen och platsen att dröja sig kvar på under lediga morgnar. Här finns plats för den breda sängen och dubbla sängbord där böcker och kaffekoppen kan husera.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong. Här bjuder sydöstläget på förmiddagssol och med ett gäng värmande filtar nära till hands kan du njuta av balkongen under större delar av året.

Badrum

Helkaklade väggar och klinkerplattor med golvvärme är basen för ditt badrum. Du har förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod med utdragslåda. Smidigt placerade under en arbetsbänk finns kombimaskinen som sköter jobbet med tvätt och torkning.

Hemfakta

Bostad
1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter