Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat och praktiskt hem

Här kan en spurt upp och ner för trapporna i ditt 16 våningar höga hus bli finalen på dagens träningspass. I dina nya omgivningar finns varierande och kuperad miljö för ett fartfyllt liv.

Pusta ut på gårdsterrassen efter dagens träning innan du landar hemma i din nya tvåa i Kvarnbytornet. Här bor du på en välplanerad yta på 52 kvadratmeter där praktiska lösningar och god förvaring är viktiga ingredienser. Ditt nya kvarter har nära till natur och Mölndals stadskärna, och Göteborg når du på tio minuter med pendeln.

Hall

När du kliver in i din nya lägenhet har du plats för jackor och väskor direkt till vänster. Väggen till höger kan du pryda med hallspegeln och några extra krokar. Hallens klädkammare blir grunden för hemmets förvaring.

Kök och vardagsrum

Här knyts matlagning och umgänge ihop med den öppna planlösningen. Det smart planerade köket rymmer alla bekvämligheter som behövs för snabba mellanmål och imponerande långkok. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet på energieffektivt vis för miljöns och plånbokens bästa. Vardagsrummet ger plats åt soffan och matbordet på hemmets ekparkett.

Sovrum

Sovrummet är platsen att längta till framåt kvällen och platsen att dröja sig kvar på under lediga morgnar. Här finns plats för den breda sängen och dubbla sängbord där böcker och kaffekoppen kan husera.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong. Här bjuder sydöstläget på förmiddagssol och med ett gäng värmande filtar nära till hands kan du njuta av balkongen under större delar av året.

Badrum

Helkaklade väggar och klinkerplattor med golvvärme är basen för ditt badrum. Du har förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod med utdragslåda. Smidigt placerade under en arbetsbänk finns kombimaskinen som sköter jobbet med tvätt och torkning.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.