Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo med gemensamma ytor i Kvarnbytornet

Invid det historiska området vid Kvarnbyn och forsen hittar du ditt nya hem. Här bor du i ett kvarter med gemensamma ytor för grannar och vänner, och hemma har du en smart planerad tvåa att trivas i.

Njut av utsikten från takterrassen på våning 16 och stanna till i loungen vid entrén innan du beger dig ut. Här förstoras hemmet med Kvarnbytornets gemensamma utrymmen som blir avslappnade mötesplatser för grannarna. Hemma bor du med öppen planlösning, rymligt sovrum och bra förvaring.

Hall

I din nya hall finns plats för välkomnande inredning vid sidan av hatthyllan och skostället. Städskåpet ger plats åt städattiraljer och glödlampor. I hallen finns även hemmets klädkammare som ger gott om plats åt kläder och grejer.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet för umgänge och matlagning har ett gavelläge som ger generöst med ljusinsläpp. Hemmets ekparkett ger en stilren grund för möblemangen. Här kan du koppla av i soffan eller duka upp till middag. Du har gott om bänkyta när du donar i köket, och efterarbetet sköts av den integrerade diskmaskinen som precis som resten av vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Med en egen liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till kvällen middag. Här finns även plats för utomhusmöbeln där sommarmiddagarna kan förtäras.

Sovrum

Rummet har plats för en stor säng där det är skönt att landa efter en lång dag. Dubbla sängbord och en bekväm fåtölj ryms utan problem i ditt nya sovrum.

Badrum

I ditt badrum är de helkaklade väggarna och klinkergolvet stilrena och lättskötta, och du har en smidig hörndusch. Golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer. Här blir tvätten både ren och torr i kombimaskinen precis innanför dörren, och på bänkytan ovanpå kan du sedan vika och sortera i skön arbetshöjd.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.