Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1202, 2 Rum, 58 m²

Bo med gemensamma ytor i Kvarnbytornet

Invid det historiska området vid Kvarnbyn och forsen hittar du ditt nya hem. Här bor du i ett kvarter med gemensamma ytor för grannar och vänner, och hemma har du en smart planerad tvåa att trivas i.

Njut av utsikten från takterrassen på våning 16 och stanna till i loungen vid entrén innan du beger dig ut. Här förstoras hemmet med Kvarnbytornets gemensamma utrymmen som blir avslappnade mötesplatser för grannarna. Hemma bor du med öppen planlösning, rymligt sovrum och bra förvaring.

Hall

I din nya hall finns plats för välkomnande inredning vid sidan av hatthyllan och skostället. Städskåpet ger plats åt städattiraljer och glödlampor. I hallen finns även hemmets klädkammare som ger gott om plats åt kläder och grejer.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet för umgänge och matlagning har ett gavelläge som ger generöst med ljusinsläpp. Hemmets ekparkett ger en stilren grund för möblemangen. Här kan du koppla av i soffan eller duka upp till middag. Du har gott om bänkyta när du donar i köket, och efterarbetet sköts av den integrerade diskmaskinen som precis som resten av vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Med en egen liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till kvällen middag. Här finns även plats för utomhusmöbeln där sommarmiddagarna kan förtäras.

Sovrum

Rummet har plats för en stor säng där det är skönt att landa efter en lång dag. Dubbla sängbord och en bekväm fåtölj ryms utan problem i ditt nya sovrum.

Badrum

I ditt badrum är de helkaklade väggarna och klinkergolvet stilrena och lättskötta, och du har en smidig hörndusch. Golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer. Här blir tvätten både ren och torr i kombimaskinen precis innanför dörren, och på bänkytan ovanpå kan du sedan vika och sortera i skön arbetshöjd.

Hemfakta

Bostad
1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter