Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1201, 3 Rum, 74 m²

Beskrivning

Promenera hem i Kvarnbyn

Med gott om närliggande natur och trivsamma gator kan du hitta många nya rundor för promenaderna och löprundorna i ditt nya grannskap. Hemma väntar 74 välplanerade kvadratmeter.

Din nya trea med gavelläge håller genomgående en hög standard. Du har bra förvaring och vitvaror i toppklass som underlättar i ett aktivt liv, och ett umgängesvänligt vardagsrum. Din egen balkong kompletteras med terrass både på taket och på gården, och två trappor ner finns den gemensamma loungen som kan bli som ett andra vardagsrum.

Hall

I din välkomnande hall kan stora jackor stuvas undan i garderoberna på båda sidorna innanför dörren. Här finns även plats för kapphyllan och skostället. I hallen finns även städskåpet där dammsugaren och trasor vilar mellan städningarna.

Sovrum 1

Det stora sovrummet har plats för en säng av bredare modell och sängborden där frukostbrickan får sin självklara plats under lediga morgnar. Här finns gott om förvaring med en rymlig klädkammare i direkt anslutning och utgång till den delvis inglasade balkongen med kvällssol.

Vardagsrum och kök

Det välplanerade köket med köksö binds ihop med vardagsrummet åt båda hållen. Här lagas veckans matlådor och helgens imponerande middagar med assistans av miljöklassade vitvaror och stilrena kökssnickerier. Vardagsrummet ger plats åt matbordet och soffhörnan, och fyra fönster åt två håll ger generöst med ljus.

Balkong

Med dörr från vardagsrummet och från sovrummet ligger din nya balkong placerad. Här kan du koppla av i den bekväma vilstolen eller påta i din urbana lilla köksträdgård med diverse örter.

Sovrum 2

I hörnet mellan badrummet och vardagsrummet väntar det mindre sovrummet. En skjutdörrsgarderob hjälper till med förvaringen och här finns plats för säng och byrå på hemmets ekparkett.

Badrum

Ditt badrum har ljusa helkaklade väggar och klinkerplattor med golvvärme. I spegelskåpet kan produkter och krämer radas upp, och i kommoden finns mer förvaring. Tvättmaskinen och torktumlaren sköter jobbet med att hålla kläder och lakan i toppskick.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.