Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1201, 3 Rum, 74 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Promenera hem i Kvarnbyn

Med gott om närliggande natur och trivsamma gator kan du hitta många nya rundor för promenaderna och löprundorna i ditt nya grannskap. Hemma väntar 74 välplanerade kvadratmeter.

Din nya trea med gavelläge håller genomgående en hög standard. Du har bra förvaring och vitvaror i toppklass som underlättar i ett aktivt liv, och ett umgängesvänligt vardagsrum. Din egen balkong kompletteras med terrass både på taket och på gården, och två trappor ner finns den gemensamma loungen som kan bli som ett andra vardagsrum.

Hall

I din välkomnande hall kan stora jackor stuvas undan i garderoberna på båda sidorna innanför dörren. Här finns även plats för kapphyllan och skostället. I hallen finns även städskåpet där dammsugaren och trasor vilar mellan städningarna.

Sovrum 1

Det stora sovrummet har plats för en säng av bredare modell och sängborden där frukostbrickan får sin självklara plats under lediga morgnar. Här finns gott om förvaring med en rymlig klädkammare i direkt anslutning och utgång till den delvis inglasade balkongen med kvällssol.

Vardagsrum och kök

Det välplanerade köket med köksö binds ihop med vardagsrummet åt båda hållen. Här lagas veckans matlådor och helgens imponerande middagar med assistans av miljöklassade vitvaror och stilrena kökssnickerier. Vardagsrummet ger plats åt matbordet och soffhörnan, och fyra fönster åt två håll ger generöst med ljus.

Balkong

Med dörr från vardagsrummet och från sovrummet ligger din nya balkong placerad. Här kan du koppla av i den bekväma vilstolen eller påta i din urbana lilla köksträdgård med diverse örter.

Sovrum 2

I hörnet mellan badrummet och vardagsrummet väntar det mindre sovrummet. En skjutdörrsgarderob hjälper till med förvaringen och här finns plats för säng och byrå på hemmets ekparkett.

Badrum

Ditt badrum har ljusa helkaklade väggar och klinkerplattor med golvvärme. I spegelskåpet kan produkter och krämer radas upp, och i kommoden finns mer förvaring. Tvättmaskinen och torktumlaren sköter jobbet med att hålla kläder och lakan i toppskick.

Hemfakta

Bostad
1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter