Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1103, 2 Rum, 52 m²

Beskrivning

Småstadskänsla nära storstaden

Köp med dig bröd fån Kvarnby Bageri på vägen hem, och ta middagen på Kråkans Krog när den egna matlagningsfantasin tryter. Här bor du i ett kvarter med trivsam småstadskänsla och service på nära håll.

Kvarnbytornets höga hus ger ny karaktär till grannskapet. Du bor lummigt och småskaligt i ett högt och modernt hus. På nära avstånd finns Mölndals utbud och du har bra förbindelser till Göteborg. Hemma har du 52 välplanerade kvadratmeter att njuta av. Gott om förvaring, öppen planlösning och energieffektiva vitvaror bidrar till ett praktiskt och stilrent hem.

Hall med klädkammare

Hallen ger plats åt hatthylla och skoställ, och här finns även utrymme för en välkomnande växt och trivsam hallmöbel. I Klädkammaren får allt från kläder till pynt plats.

Kök och vardagsrum

Här möts köket och vardagsrummet i en öppen planlösning där matlagningen blir en del av umgänget. Från soffan är det inte långt att gå till köket när du vill fylla på i koppen eller glaset. Köket är stilrent utformat och drar minimalt med energi.

Sovrum

Ditt nya sovrum är platsen att längta till framåt kvällen. Här ryms den breda sängen och sängbord där böcker och frukostbrickor kan trängas. Fönstret vetter ut mot balkongen och i ena hörnet finns en praktisk garderob.

Balkong

Från vardagsrummet kliver du ut på din balkong med plats för matmöbeln och de små köksodlingarna. Vill du ha mer utomhusyta hemmavid kan du ta dig till terrassen på taket eller till den på gården.

Badrum

Om du sätter igång tvätten när du går hemifrån kan den vara både ren och torr när du kommer tillbaka. Du har en praktisk kombinationsmaskin som kan göra hela jobbet. Vika och sortera kan du göra på bänken ovanför. I badrummet ger helkaklade ljusa väggar och klinkergolv med golvvärme en trivsam grund. Du har belysning genom spotlights och en smidig hörndusch.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.