Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1103, 2 Rum, 52 m²

Småstadskänsla nära storstaden

Köp med dig bröd fån Kvarnby Bageri på vägen hem, och ta middagen på Kråkans Krog när den egna matlagningsfantasin tryter. Här bor du i ett kvarter med trivsam småstadskänsla och service på nära håll.

Kvarnbytornets höga hus ger ny karaktär till grannskapet. Du bor lummigt och småskaligt i ett högt och modernt hus. På nära avstånd finns Mölndals utbud och du har bra förbindelser till Göteborg. Hemma har du 52 välplanerade kvadratmeter att njuta av. Gott om förvaring, öppen planlösning och energieffektiva vitvaror bidrar till ett praktiskt och stilrent hem.

Hall med klädkammare

Hallen ger plats åt hatthylla och skoställ, och här finns även utrymme för en välkomnande växt och trivsam hallmöbel. I Klädkammaren får allt från kläder till pynt plats.

Kök och vardagsrum

Här möts köket och vardagsrummet i en öppen planlösning där matlagningen blir en del av umgänget. Från soffan är det inte långt att gå till köket när du vill fylla på i koppen eller glaset. Köket är stilrent utformat och drar minimalt med energi.

Sovrum

Ditt nya sovrum är platsen att längta till framåt kvällen. Här ryms den breda sängen och sängbord där böcker och frukostbrickor kan trängas. Fönstret vetter ut mot balkongen och i ena hörnet finns en praktisk garderob.

Balkong

Från vardagsrummet kliver du ut på din balkong med plats för matmöbeln och de små köksodlingarna. Vill du ha mer utomhusyta hemmavid kan du ta dig till terrassen på taket eller till den på gården.

Badrum

Om du sätter igång tvätten när du går hemifrån kan den vara både ren och torr när du kommer tillbaka. Du har en praktisk kombinationsmaskin som kan göra hela jobbet. Vika och sortera kan du göra på bänken ovanför. I badrummet ger helkaklade ljusa väggar och klinkergolv med golvvärme en trivsam grund. Du har belysning genom spotlights och en smidig hörndusch.

Hemfakta

Bostad
1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter