Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1102, 2 Rum, 58 m²

Smart tvåa nära Mölndals natur

Här bor du med mycket att välja på när utflykt står på schemat. En fisketur i Stensjön eller ett dopp vid Långvattnet på sommaren, eller kanske en tur till Gunnebo slott kan bli dagens aktivitet.

Efter en dag i skog och mark är det skönt att komma hem till din nya tvåa. På vägen hem kan du se om det är något på gång på gårdsterrassen och stanna till i loungen i entrén. Din nya lägenhet förstoras genom flera gemensamma utrymmen i huset och grannskapet. Väl hemma kan du pusta ut på din egen balkong eller i den bekväma soffan i ditt öppna vardagsrum.

Hall med klädkammare

Du har en luftig hall där ytterkläder, väskor och skor kan ordnas i prydliga rader. Här finns ditt städskåp och din rymliga klädkammare placerade. Rakt fram ser du mot det öppna rummet och till vänster har du badrummet på bekvämt avstånd.

Kök och vardagsrum

Med en öppen planlösning blir matlagningen en del av det sociala och det är enkelt att vara flera som hjälps åt med middagsbestyren. Efter maten sköter den snyggt integrerade diskmaskinen efterarbetet, så du och ditt sällskap kan fortsätta umgås. Alla kökets vitvaror är energieffektiva med omsorg om miljön och kökets design är ljus och stilren. Gavelläget ger ett trivsamt ljusinsläpp och du har även nära till balkongens yta.

Sovrum

Ditt nya sovrum ger gott om plats för den breda sängen på ekparketten. Den bekväma läsfåtöljen kan få sin plats i ena hörnet, och i fönstret kan gröna växter bidra till ett harmoniskt sovrum.

Balkong

Med en egen balkong finns den friska luften alltid nära till hands, oavsett om det är middag utomhus eller planera om alla hemmets växter som är eftermiddagens aktivitet.

Badrum

I anslutning till hallen finns hemmets badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Du har en hörndusch med glasväggar och bra förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod.

Hemfakta

Bostad
1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter