Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1102, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Smart tvåa nära Mölndals natur

Här bor du med mycket att välja på när utflykt står på schemat. En fisketur i Stensjön eller ett dopp vid Långvattnet på sommaren, eller kanske en tur till Gunnebo slott kan bli dagens aktivitet.

Efter en dag i skog och mark är det skönt att komma hem till din nya tvåa. På vägen hem kan du se om det är något på gång på gårdsterrassen och stanna till i loungen i entrén. Din nya lägenhet förstoras genom flera gemensamma utrymmen i huset och grannskapet. Väl hemma kan du pusta ut på din egen balkong eller i den bekväma soffan i ditt öppna vardagsrum.

Hall med klädkammare

Du har en luftig hall där ytterkläder, väskor och skor kan ordnas i prydliga rader. Här finns ditt städskåp och din rymliga klädkammare placerade. Rakt fram ser du mot det öppna rummet och till vänster har du badrummet på bekvämt avstånd.

Kök och vardagsrum

Med en öppen planlösning blir matlagningen en del av det sociala och det är enkelt att vara flera som hjälps åt med middagsbestyren. Efter maten sköter den snyggt integrerade diskmaskinen efterarbetet, så du och ditt sällskap kan fortsätta umgås. Alla kökets vitvaror är energieffektiva med omsorg om miljön och kökets design är ljus och stilren. Gavelläget ger ett trivsamt ljusinsläpp och du har även nära till balkongens yta.

Sovrum

Ditt nya sovrum ger gott om plats för den breda sängen på ekparketten. Den bekväma läsfåtöljen kan få sin plats i ena hörnet, och i fönstret kan gröna växter bidra till ett harmoniskt sovrum.

Balkong

Med en egen balkong finns den friska luften alltid nära till hands, oavsett om det är middag utomhus eller planera om alla hemmets växter som är eftermiddagens aktivitet.

Badrum

I anslutning till hallen finns hemmets badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Du har en hörndusch med glasväggar och bra förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.