Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för middag och fest i Kvarnbyn

För nyårsmiddagen är ditt nya vardagsrum det självklara valet av plats. När klockan närmar sig tolv tar ni med glasen upp till takterrassen på våning 16 med vidsträckt utsikt över fyrverkerihimlen.

Ditt rymliga vardagsrum är som gjort för stora middagar och festligheter, och du har en uteplats som ger rummet en egen utomhusdel. Smart planerade ytor, miljöklassade vitvaror och gavelläge bidrar till din nya treas praktiska charm. Utanför dörren har du ett lummigt kvarter med nära till både stad och natur.

Hall

Här tar du emot vänner och familj i en öppen hall med plats för ytterkläder åt både höger och vänster. Garderoberna hjälper till med förvaring av skrymmande jackor, hjälmar och väskor.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts i en halvöppen planlösning. Köksdelen ligger separat i ena änden av rummet med öppnas upp mot vardagsrummet åt båda håll. Här får du in ljuset från uteplatsen när du hackar och förbereder. Ugnen i ergonomisk höjd, den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna är snälla mot miljön med låg energiåtgång. Vardagsrummet ger generös yta åt en sällskaplig möblering där festliga middagar och lugna hemmakvällar får sin plats.

Uteplats

Från vardagsrummet når du hemmets uteplats. Här smakar sommarmånadernas måltider extra bra, och du har plats för tomatplantan och kryddodlingarna.

Sovrum 1 och 2

I var sin ände av lägenheten finns de två sovrummen. Hemmets ekparkett och vitmålade väggar ger en stilren grund för olika möblemang. Det större sovrummet ger gott om plats för den breda sängen, och i det mindre finns två praktiska garderober.

Badrum

Hemmets tvätt sköts av tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet. Den rena och torra tvätten kan du vika och sortera på den ovanliggande bänken. Du har helkaklade väggar, golvvärme, bra förvaring och spotlights i taket.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.