Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1005, 3 Rum, 70 m²

Välkommen på privat visning lördag 18 april

Under lördagen den 18 april kl 11-12 finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Plats för middag och fest i Kvarnbyn

För nyårsmiddagen är ditt nya vardagsrum det självklara valet av plats. När klockan närmar sig tolv tar ni med glasen upp till takterrassen på våning 16 med vidsträckt utsikt över fyrverkerihimlen.

Ditt rymliga vardagsrum är som gjort för stora middagar och festligheter, och du har en uteplats som ger rummet en egen utomhusdel. Smart planerade ytor, miljöklassade vitvaror och gavelläge bidrar till din nya treas praktiska charm. Utanför dörren har du ett lummigt kvarter med nära till både stad och natur.

Hall

Här tar du emot vänner och familj i en öppen hall med plats för ytterkläder åt både höger och vänster. Garderoberna hjälper till med förvaring av skrymmande jackor, hjälmar och väskor.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts i en halvöppen planlösning. Köksdelen ligger separat i ena änden av rummet med öppnas upp mot vardagsrummet åt båda håll. Här får du in ljuset från uteplatsen när du hackar och förbereder. Ugnen i ergonomisk höjd, den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna är snälla mot miljön med låg energiåtgång. Vardagsrummet ger generös yta åt en sällskaplig möblering där festliga middagar och lugna hemmakvällar får sin plats.

Uteplats

Från vardagsrummet når du hemmets uteplats. Här smakar sommarmånadernas måltider extra bra, och du har plats för tomatplantan och kryddodlingarna.

Sovrum 1 och 2

I var sin ände av lägenheten finns de två sovrummen. Hemmets ekparkett och vitmålade väggar ger en stilren grund för olika möblemang. Det större sovrummet ger gott om plats för den breda sängen, och i det mindre finns två praktiska garderober.

Badrum

Hemmets tvätt sköts av tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet. Den rena och torra tvätten kan du vika och sortera på den ovanliggande bänken. Du har helkaklade väggar, golvvärme, bra förvaring och spotlights i taket.

Hemfakta

Bostad
1005
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 16
Antal rum
3
Storlek
70 m²
Här finns
Terrass
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter