Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1003, 2 Rum, 53 m²

Stor balkong i lummiga Kvarnbyn

Smit ner till Kvarnby Bageri kom tillbaka med nybakat bröd till helgfrukosten. Resten av den lediga dagen kan spenderas i de närliggande friluftsområdena eller kanske hemma på balkongen.

Din nya tvåa ligger i ett kvarter där Kvarnbyns kulturhistoriska miljö binds ihop med det moderna. Husets gemensamma ytor förstorar hemmet och gör grannskapet levande, och du har stilren utformning och hög standard i ditt nya hem. Den öppna planlösningen ger ett hem där matlagning och umgänge hänger ihop, och den stora balkongen i sydvästläge blir en utomhusförlängning av det öppna rummet.

Hall

När du kommer hem hänger du av dig till höger, och har du matkassar med dig kan du smidigt ställa ner dem i köket direkt till vänster. I hallen har du praktiskt och snyggt klinkergolv, och ett par steg in tar hemmets ekparkett vid.

Kök och vardagsrum

Stilrena kökssnickerier och toppmoderna vitvaror är basen för veckans matlagning. Du har generöst ljusinsläpp och under fötterna breder ekparketten ut sig. I vardagsrummet kan du duka upp till middag eller parkera dig i soffan en slapp kväll.

Balkong

Som kronan på verket ligger din sydvästvända balkong. Du behöver inte välja mellan matplats och solstol när du inreder en balkong på 18 kvadratmeter.

Badrum

När tvättkorgen börjar bli full behöver du inte oroa dig för svårbokade tvättider; du har din egen lilla tvättstuga i badrummet med tvätt- och torkmaskiner och en praktisk arbetsbänk. I badrummet finns också en duschhörna med glasväggar, wc-stol och tvättställ med kommod och spegelskåp. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken och fötterna kan njuta av golvvärmen.

Sovrum

I ditt nya sovrum har du en praktisk garderobsvägg som hjälper dig att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Här finns rum för den breda sängen och dubbla sängbord, och på en krok invid dörren får morgonrocken sin givna plats.

Hemfakta

Bostad
1003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 16
Antal rum
2
Storlek
53 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter