Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1003, 2 Rum, 53 m²

Beskrivning

Stor balkong i lummiga Kvarnbyn

Smit ner till Kvarnby Bageri kom tillbaka med nybakat bröd till helgfrukosten. Resten av den lediga dagen kan spenderas i de närliggande friluftsområdena eller kanske hemma på balkongen.

Din nya tvåa ligger i ett kvarter där Kvarnbyns kulturhistoriska miljö binds ihop med det moderna. Husets gemensamma ytor förstorar hemmet och gör grannskapet levande, och du har stilren utformning och hög standard i ditt nya hem. Den öppna planlösningen ger ett hem där matlagning och umgänge hänger ihop, och den stora balkongen i sydvästläge blir en utomhusförlängning av det öppna rummet.

Hall

När du kommer hem hänger du av dig till höger, och har du matkassar med dig kan du smidigt ställa ner dem i köket direkt till vänster. I hallen har du praktiskt och snyggt klinkergolv, och ett par steg in tar hemmets ekparkett vid.

Kök och vardagsrum

Stilrena kökssnickerier och toppmoderna vitvaror är basen för veckans matlagning. Du har generöst ljusinsläpp och under fötterna breder ekparketten ut sig. I vardagsrummet kan du duka upp till middag eller parkera dig i soffan en slapp kväll.

Balkong

Som kronan på verket ligger din sydvästvända balkong. Du behöver inte välja mellan matplats och solstol när du inreder en balkong på 18 kvadratmeter.

Badrum

När tvättkorgen börjar bli full behöver du inte oroa dig för svårbokade tvättider; du har din egen lilla tvättstuga i badrummet med tvätt- och torkmaskiner och en praktisk arbetsbänk. I badrummet finns också en duschhörna med glasväggar, wc-stol och tvättställ med kommod och spegelskåp. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken och fötterna kan njuta av golvvärmen.

Sovrum

I ditt nya sovrum har du en praktisk garderobsvägg som hjälper dig att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Här finns rum för den breda sängen och dubbla sängbord, och på en krok invid dörren får morgonrocken sin givna plats.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.