Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1002, 1 Rum, 43 m²

Bo med rymlig balkong nära Kvarnbyns fors

Din nya etta består av 43 välplanerade kvadratmeter och en stor balkong i sydvästläge. I ditt nya kvarter kan du stanna till i loungen eller på gårdens terrass innan du landar hemma.

Här bor du granne med den gamla Kvarnbyn och den strömmande forsen. På en kort promenad når du Mölndals utbud av butiker och restauranger, och när storstadens utbud lockar ligger Göteborg på behändigt avstånd med pendeltåget, bussen eller spårvagnen. Hemma har du en etta med sovalkov, bra förvaring, hög standard och stor balkong.

Hall och kök

När du kliver in genom dörren ser du rakt fram till kökets fönster. Du har klinkerplattor under fötterna och plats för jackor och skor direkt till höger. Ett par steg in tar hemmets ekparkett vid, och belysningen kommer från spotlights i taket. Garderobsväggen följs av den trivsamma kökshörnan. Här lagar du maten med energieffektiva vitvaror som hjälp. Du har bra plats för husgerådet och matlagningsbestyren.

Vardagsrum och sovalkov

Vardagsrummet blickar ut mot hemmets balkong. Rummet ger öppen plats för slappa stunder och trivsamt umgänge. Den sköna soffan och läsfåtöljen samsas med matplatsen utan att ytan känns trång. I hörnet finns en avskild plats för sängen.

Balkong

En hylla med trivsamma kryddodlingar och en slingrande murgröna, bekväma utomhusstolar och filtar som gör att man kan sitta kvar läge på kvällen – här är det enkelt att skapa en egen utomhusoas med sydvästläge.

Badrum

I badrummet får du ljuset från stilrena spotlights i taket och golvvärmen uppskattas av frusna fötter. Du har en hörndusch med glasväggar och i badrumsskåpet kan krämer och produkter stå på rad.

Hemfakta

Bostad
1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 16
Antal rum
1
Storlek
43 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter