Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1002, 1 Rum, 43 m²

Beskrivning

Bo med rymlig balkong nära Kvarnbyns fors

Din nya etta består av 43 välplanerade kvadratmeter och en stor balkong i sydvästläge. I ditt nya kvarter kan du stanna till i loungen eller på gårdens terrass innan du landar hemma.

Här bor du granne med den gamla Kvarnbyn och den strömmande forsen. På en kort promenad når du Mölndals utbud av butiker och restauranger, och när storstadens utbud lockar ligger Göteborg på behändigt avstånd med pendeltåget, bussen eller spårvagnen. Hemma har du en etta med sovalkov, bra förvaring, hög standard och stor balkong.

Hall och kök

När du kliver in genom dörren ser du rakt fram till kökets fönster. Du har klinkerplattor under fötterna och plats för jackor och skor direkt till höger. Ett par steg in tar hemmets ekparkett vid, och belysningen kommer från spotlights i taket. Garderobsväggen följs av den trivsamma kökshörnan. Här lagar du maten med energieffektiva vitvaror som hjälp. Du har bra plats för husgerådet och matlagningsbestyren.

Vardagsrum och sovalkov

Vardagsrummet blickar ut mot hemmets balkong. Rummet ger öppen plats för slappa stunder och trivsamt umgänge. Den sköna soffan och läsfåtöljen samsas med matplatsen utan att ytan känns trång. I hörnet finns en avskild plats för sängen.

Balkong

En hylla med trivsamma kryddodlingar och en slingrande murgröna, bekväma utomhusstolar och filtar som gör att man kan sitta kvar läge på kvällen – här är det enkelt att skapa en egen utomhusoas med sydvästläge.

Badrum

I badrummet får du ljuset från stilrena spotlights i taket och golvvärmen uppskattas av frusna fötter. Du har en hörndusch med glasväggar och i badrumsskåpet kan krämer och produkter stå på rad.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.