Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1001, 1 Rum, 33 m²

Beskrivning

Smart planerad yta och lounge utanför dörren

Här bor du i en ytsmart etta i kvarterets ståtligaste hus. Högst upp på våning 16 finns den gemensamma takterrassen, och på din våning finns loungen där du kan stanna till på vägen hem.

Ditt nya kvarter ligger trivsamt placerat med närhet till både Mölndals city och rik natur. Kvarteret bjuder på småstadskänsla samtidigt som du smidigt tar dig in till Göteborgs urbana utbud. Hemma i huset finns gott om gemensamma utrymmen att njuta av, och du har en ytsmart lägenhet som rymmer alla bekvämligheter.

Hall

I hallen har du plats för hatthyllan, skostället och trivsamma kroklister. De tre garderoberna är en bra grund för hemmets förvaring. Efter hallens klinkergolv startar ekparketten som når över hela ytan.

Kök

Köket i stilrent utförande är utrustat med miljöklassade vitvaror. Här sköter diskmaskinen disken med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens bästa. Bänkytan ger plats åt skärbrädor och kastruller och på väggen bakom finns stilrent vitt kakel.

Vardagsrum

Hemmets öppna rum är platsen för mat, umgänge och vila. Fönstren släpper in ett trivsamt ljus och du får rum med både säng, soffa och matplats på den öppna ytan. Med sängen i ena hörnet kan du skapa en avskild sovhörna.

Badrum

I badrummet kliver du in på ett klinkergolv med golvvärme. I spegelskåpet kan du rada upp produkter och krämer och i kommodens låda kan du förvara lagret med ljus och tvålar vid sidan av toarullarna. Du har en praktisk och lättskött hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.