Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1001, 1 Rum, 33 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Smart planerad yta och lounge utanför dörren

Här bor du i en ytsmart etta i kvarterets ståtligaste hus. Högst upp på våning 16 finns den gemensamma takterrassen, och på din våning finns loungen där du kan stanna till på vägen hem.

Ditt nya kvarter ligger trivsamt placerat med närhet till både Mölndals city och rik natur. Kvarteret bjuder på småstadskänsla samtidigt som du smidigt tar dig in till Göteborgs urbana utbud. Hemma i huset finns gott om gemensamma utrymmen att njuta av, och du har en ytsmart lägenhet som rymmer alla bekvämligheter.

Hall

I hallen har du plats för hatthyllan, skostället och trivsamma kroklister. De tre garderoberna är en bra grund för hemmets förvaring. Efter hallens klinkergolv startar ekparketten som når över hela ytan.

Kök

Köket i stilrent utförande är utrustat med miljöklassade vitvaror. Här sköter diskmaskinen disken med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens bästa. Bänkytan ger plats åt skärbrädor och kastruller och på väggen bakom finns stilrent vitt kakel.

Vardagsrum

Hemmets öppna rum är platsen för mat, umgänge och vila. Fönstren släpper in ett trivsamt ljus och du får rum med både säng, soffa och matplats på den öppna ytan. Med sängen i ena hörnet kan du skapa en avskild sovhörna.

Badrum

I badrummet kliver du in på ett klinkergolv med golvvärme. I spegelskåpet kan du rada upp produkter och krämer och i kommodens låda kan du förvara lagret med ljus och tvålar vid sidan av toarullarna. Du har en praktisk och lättskött hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Hemfakta

Bostad
1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 16
Antal rum
1
Storlek
33 m²
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter