Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemtrevlig etta i nya Kvarnbytornet

På 33 välplanerade kvadratmeter har du här en plats att trivas på i nya Kvarnbytornet. Här bor du i kvarterets ståtligaste hus i en smart etta som rymmer alla bekvämligheter.

När du bor i Kvarnbyn har du nära in till Mölndals innerstad och naturen runt knuten – det bästa av två världar. I kvarteret finns en gemytlig småstadskänsla och här finns flera gemensamma utrymmen som förstorar hemmet och bjuder in till umgänge med grannarna. Du har en lounge med gårdsterras på bekvämt avstånd, och med hissen kommer du upp till takterrassen på våning 16.

Vardagsrum

I din nya etta är det öppna rummet platsen för mat, umgänge och vila. Fönstren ger ett fint ljusinsläpp och här får du plats med säng, soffa och matplats på den öppna ytan. Lägenhetens ljusa ekparkett når över hela hemmet

Kök

Hemmets kök är utrustat med energieffektiva vitvaror. Kökssnickerierna är stilrena och ger förvaring åt husgeråd och matvaror. Köksbänken ger plats åt grytor och kastruller och på väggen bakom finns vitt kakel.

Badrum

Badrummet är försett med klinkergolv med golvvärme. I spegelskåpet finns plats för produkter och tandborsten och i kommodens kan du förvara lagret med tvålar och toarullar. Du har en smidig hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Hall

Hallen ger trivsam plats för välkomnande och praktisk inredning med förvaring. Garderoberna ger en bra grund för hemmets förvaring.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.