Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

0901, 1 Rum, 33 m²

Hemtrevlig etta i nya Kvarnbytornet

På 33 välplanerade kvadratmeter har du här en plats att trivas på i nya Kvarnbytornet. Här bor du i kvarterets ståtligaste hus i en smart etta som rymmer alla bekvämligheter.

När du bor i Kvarnbyn har du nära in till Mölndals innerstad och naturen runt knuten – det bästa av två världar. I kvarteret finns en gemytlig småstadskänsla och här finns flera gemensamma utrymmen som förstorar hemmet och bjuder in till umgänge med grannarna. Du har en lounge med gårdsterras på bekvämt avstånd, och med hissen kommer du upp till takterrassen på våning 16.

Vardagsrum

I din nya etta är det öppna rummet platsen för mat, umgänge och vila. Fönstren ger ett fint ljusinsläpp och här får du plats med säng, soffa och matplats på den öppna ytan. Lägenhetens ljusa ekparkett når över hela hemmet

Kök

Hemmets kök är utrustat med energieffektiva vitvaror. Kökssnickerierna är stilrena och ger förvaring åt husgeråd och matvaror. Köksbänken ger plats åt grytor och kastruller och på väggen bakom finns vitt kakel.

Badrum

Badrummet är försett med klinkergolv med golvvärme. I spegelskåpet finns plats för produkter och tandborsten och i kommodens kan du förvara lagret med tvålar och toarullar. Du har en smidig hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Hall

Hallen ger trivsam plats för välkomnande och praktisk inredning med förvaring. Garderoberna ger en bra grund för hemmets förvaring.

Hemfakta

Bostad
0901
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 16
Antal rum
1
Storlek
33 m²
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter