Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generös balkong i sydvästläge

Denna hörntvåa på första våning har en öppen och integrerad planlösning mellan kök och vardagsrum och en väl tilltagen balkong om cirka 10 kvadratmeter i sydvästläge.

När du bjuder hem vännerna på middag har du fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Du har ett helkaklat badrum i stilrena färger med egna tvättmöjligheter och genomgående goda materialval. Här bor du med direkt närhet till charmiga Kvarnbyn med forsen och du har även bekvämt gångavstånd till busshållplatsen.

Hall

Här finner du avhängningsmöjligheter samt förvaring genom en garderob. Parkettgolv i ek samt vitmålade väggar.

Vardagsrum

Gott om plats för soffmöbel i en öppen planlösning mot köket vilket inbjuder till det sociala umgänget. Från detta rum hittar du också utgången till den generöst tilltagna balkongen om cirka 10 kvadratmeter i fint sydvästläge. Parkettgolvet och den vita väggfärgen återkommer även i vardagsrummet.

Kök

Vitt Marbodalkök med alla de bekvämligheter du behöver. Här finns kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn, mikro samt diskmaskin. Ovan den praktiska arbetsbänken sitter vitt kakel och alla handtag är i rostfritt utförande.

Sovrum

I sovrummet har du gott om plats för en dubbelsäng om så önskas och här finner du också god förvaring genom fyra garderober.

Badrum

Det helkaklade badrummet går i vitt med ett snyggt klinkergolv. Du har också en duschhörna, wc, handfat med en praktisk kommod samt ett spegelskåp med integrerad belysning. I badrummet finns även en tvättmaskin med torkfunktion och en praktisk arbetsbänk.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer