Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

E1005, 2 Rum, 53 m²

Generös balkong i sydvästläge

Denna hörntvåa på första våning har en öppen och integrerad planlösning mellan kök och vardagsrum och en väl tilltagen balkong om cirka 10 kvadratmeter i sydvästläge.

När du bjuder hem vännerna på middag har du fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Du har ett helkaklat badrum i stilrena färger med egna tvättmöjligheter och genomgående goda materialval. Här bor du med direkt närhet till charmiga Kvarnbyn med forsen och du har även bekvämt gångavstånd till busshållplatsen.

Hall

Här finner du avhängningsmöjligheter samt förvaring genom en garderob. Parkettgolv i ek samt vitmålade väggar.

Vardagsrum

Gott om plats för soffmöbel i en öppen planlösning mot köket vilket inbjuder till det sociala umgänget. Från detta rum hittar du också utgången till den generöst tilltagna balkongen om cirka 10 kvadratmeter i fint sydvästläge. Parkettgolvet och den vita väggfärgen återkommer även i vardagsrummet.

Kök

Vitt Marbodalkök med alla de bekvämligheter du behöver. Här finns kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn, mikro samt diskmaskin. Ovan den praktiska arbetsbänken sitter vitt kakel och alla handtag är i rostfritt utförande.

Sovrum

I sovrummet har du gott om plats för en dubbelsäng om så önskas och här finner du också god förvaring genom fyra garderober.

Badrum

Det helkaklade badrummet går i vitt med ett snyggt klinkergolv. Du har också en duschhörna, wc, handfat med en praktisk kommod samt ett spegelskåp med integrerad belysning. I badrummet finns även en tvättmaskin med torkfunktion och en praktisk arbetsbänk.

Hemfakta

Bostad
E1005
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
2
Storlek
53 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer