Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

D1402, 1 Rum, 38 m²

Beskrivning

Praktisk etta på femte våningen

Här bor du i praktisk och högt belägen etta. Dina sociala ytor har naturligt ljusinsläpp och bjuder in till umgänge med vänner och familj.

Fint ljusinsläpp genom såväl fönster som fransk balkong in mot den lugna gården. Helkaklat badrum i stilrena färger med egna tvättmöjligheter. Här bor du med direkt närhet till härliga Kvarnbyn med forsen och du har även bekvämt gångavstånd till allmänna kommunikationer.

Hall

Här välkomnas du av en hall med goda förvaringsmöjligheter genom en rymlig klädkammare. I anslutning till hallen finns dessutom en garderob.

Vardagsrum

Vardagsrummet återfinns i en öppen planlösning mot köket. Här finns också en fransk balkong för fint ljusinsläpp och utsikt över den lugna innergården. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Kök

Vitt Marbodalkök med alla bekvämligheter. Här finns kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn, mikro samt diskmaskin. Ovan den praktiska arbetsbänken sitter kakel.

Badrum

Det helkaklade badrummet har ett snyggt klinkergolv. Här finns duschhörna, wc, handfat med en praktisk kommod samt ett spegelskåp. I badrummet finns även en tvättmaskin med torkfunktion och en praktisk arbetsbänk.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer