Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra med dubbla balkonger

Här kan du njuta av lugnet och forsen från dina båda balkonger på andra våning. I ditt nya hem finns alla bekvämligheter som ger dig en harmonisk och trivsam tillvaro.

Du möts här av den välkomnande hallen som öppnar upp sig vidare till det ljusa vardagsrummet. Härifrån når du den generöst tilltagna balkongen om cirka 12 kvadratmeter med sitt lugna läge mot den grönskande innergården. Från det fullutrustade köket finner du den andra balkongen, denna är inglasad och har fri utsikt över forsen och härliga Kvarnbyn. Du har närhet till fina naturområden samt bra kommunikationer alldeles utanför huset.

Hall

I hallen finns gott om plats för avhängning samt två garderober för god förvaring.

Vardagsrum och balkong

Ditt nya vardagsrum öppnar upp sig från hallen och härifrån når du den väl tilltagna balkongen om cirka 12 kvadratmeter med utsikt över den grönskande innergården. Balkongen är perfekt för en avkopplande stund.

Kök och inglasad balkong

Köket i din nya lägenhet är utrustad med energismarta vitvaror och skåpinredning i vitt från Marbodal. Från köket når du den inglasade balkongen med sin utsikt över forsen och charmiga Kvarnbyn.

Sovrum 1 och 2

De båda sovrummen har gott om plats för dubbelsäng samt goda möjligheter till förvaring. Här ligger det fina parkettgolvet i ek som återfinns i hela bostaden.

Sovrum 3

Sovrum tre är något mindre än de övriga sovrummen och nås via vardagsrummet. Här finns en garderob för förvaring.

Klädkammare

Mellan sovrummen ligger din rymliga klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa. Här finns plats för såväl träningskläder som lådan med julsaker.

Badrum

Ditt stilrena badrum har ett smakfullt klinkergolv och ljusa kaklade väggar. Här finns en praktisk tvättavdelning med arbetsbänk och väggskåp samt ett fönster för naturligt ljusinsläpp.

Gästtoalett

Från hallen nås även lägenhetens gästtoalett. Här ligger klinker på golvet och väggarna är målade.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer