Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

På fjärde våningen med dubbla balkonger

Din nya rymliga lägenhet är smart planerad. Här får du plats att ha svärföräldrarna på besök utan att det blir trångt, och med två balkonger kan du alltid ta middagen utomhus när vädret tillåter.

I Kvarnbyfallet har du chansen att bo i ett modernt bostadskvarter med promenadavstånd till Mölndals innerstad, samt inte alls långt till de centrala delarna av Göteborg. Lägenheten är på 78 kvadratmeter och rymmer både två sovrum, ett stort badrum, och två balkonger där en är inglasad.

Hall

In genom din nya ytterdörr möts du av ekparkett och två praktiska garderober.

Badrum

Med direkt anslutning till hallen hittar vi badrummet. Här har du gott om plats, trots tvättmaskin, torktumlare och en duschhörna.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du först vardagsrummet. Det har bra storlek för att få plats med en större soffgrupp och bokhyllan. Köket har fina arbetsytor samt plats för ett matbord för minst sex personer.

Inglasad balkong

Från köket tar du dig ut till den inglasade balkongen. Den är på fyra kvadratmeter och det passar perfekt att bjuda någon på fika här när det är lite kyligare ute.

Balkong

I vardagsrummet kommer du ut på din stora balkong. På tolv kvadratmeter får du plats med både balkongmöbler och dina växter.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen i hemmet är nästan lika stora. Sovrum ett är en kvadratmeter mindre än sovrum två. Det andra sovrummet har två garderober och ett linneskåp.

Klädkammare

Klädkammaren ligger praktiskt placerad mellan de två sovrummen. Här kan du enkelt organisera din garderob.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer