Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1201, 3 Rum, 78 m²

På tredje våningen med dubbla balkonger

Ditt nya hem på 78 kvadratmeter har två sovrum och bra förvaring. Ditt kök och vardagsrum är som gjorda för sociala tillställningar och ni kan enkelt gå ut på balkongerna och fortsätta minglet där.

Kvarnbyn, där ditt nya hem ligger, är ett mysigt område i Mölndal med närhet till Göteborg. Här har du en stor lägenhet där man har tänkt lite extra kring planlösningen. Du har två rymliga sovrum, ett stort badrum som rymmer både tvättmaskin, torktumlare och duschhörna. Samt en funktionell klädkammare placerad mellan de två sovrummen.

Hall

Med två garderober och plats för skoställ har du en funktionell hall som hälsar dig välkommen när du kliver in genom ytterdörren.

Badrum

Ditt nya badrum är stort och rymmer både duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet når du direkt från hallen. Här har du plats för soffan och fåtöljerna och du tar dig enkelt ut på den större balkongen. Köket nås via vardagsrummet och har bra arbetsytor som gör det enklare att bjuda vännerna på middag.

Balkong

Balkongen som nås via vardagsrummet är den största av de två. Med sina tretton kvadrat tål den att möbleras med både utesoffa och solstol.

Inglasad balkong

Via köket når du den lite mindre men inglasade balkongen. Här har du en extra balkong att utnyttja då det är för kallt att vara på den andra.

Sovrum 1

Sovrum nummer ett är på tolv kvadrat och rymmer med enkelhet en större säng.

Klädkammare

Mellan lägenhetens två sovrum hittar du en klädkammare. Här kan du smidigt organisera och sortera din klädsamling.

Sovrum 2

Det andra sovrummet har fönster som vetter ut mot den största balkongen samt två garderober och ett linneskåp.

Hemfakta

Bostad
B1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer