Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1103, 3 Rum, 78 m²

Beskrivning

Kvadratsmart lägenhet med två balkonger

Här har du naturen som granne och bra kommunikationer in till Göteborg och promenadavstånd till Mölndal. Det passar dig som vill leva nära stadens puls men aldrig ha långt till sjöarna och skogen.

Med fönster i två väderstreck får lägenheten ett härligt ljus. Här har du ett stort badrum, två nästan lika stora sovrum och lägenhetens bästa, två balkonger varav en är inglasad. Här kan du enkelt bjuda över vännerna på middag och ta efterätten på den största balkongen om vädret tillåter.

Hall

Din hall har två garderober för maximal förvaring samt plats för skostället.

Badrum

Via hallen når du badrummet. Det är stort och har helkaklade väggar samt klinkers på golvet. Här har du bra förvaring med en smart bänk ovanför tvättmaskinen och torktumlaren, samt skåp på väggen.

Kök och vardagsrum

Ditt nya och fräscha kök bjuder på bra ytor att laga mat på samt plats för ett större matbord. Vardagsrummet har plats för både kompishänget och en mysig soffa för långa filmkvällar.

Inglasad balkong

Via köket kommer du till den inglasade balkongen på fyra kvadratmeter. Perfekt att den är inglasad när du vill kunna njuta av ett uterum lite längre perioder av året.

Balkong

Balkongen är stor och nås via vardagsrummet. Här har du utrymme att odla dina tomatplantor och chilifrukter, samt att ha loungehäng med soffa och bord.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen i hemmet är nästan lika stora, ett av dem är en kvadrat större. Det ena av dem har två garderober och ett linneskåp medan de andra har nära till klädkammaren.

Klädkammare

Klädkammaren, placerade mellan de två sovrummen, rymmer hela din garderob och kanske även lite till.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer