Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1103, 3 Rum, 78 m²

Kvadratsmart lägenhet med två balkonger

Här har du naturen som granne och bra kommunikationer in till Göteborg och promenadavstånd till Mölndal. Det passar dig som vill leva nära stadens puls men aldrig ha långt till sjöarna och skogen.

Med fönster i två väderstreck får lägenheten ett härligt ljus. Här har du ett stort badrum, två nästan lika stora sovrum och lägenhetens bästa, två balkonger varav en är inglasad. Här kan du enkelt bjuda över vännerna på middag och ta efterätten på den största balkongen om vädret tillåter.

Hall

Din hall har två garderober för maximal förvaring samt plats för skostället.

Badrum

Via hallen når du badrummet. Det är stort och har helkaklade väggar samt klinkers på golvet. Här har du bra förvaring med en smart bänk ovanför tvättmaskinen och torktumlaren, samt skåp på väggen.

Kök och vardagsrum

Ditt nya och fräscha kök bjuder på bra ytor att laga mat på samt plats för ett större matbord. Vardagsrummet har plats för både kompishänget och en mysig soffa för långa filmkvällar.

Inglasad balkong

Via köket kommer du till den inglasade balkongen på fyra kvadratmeter. Perfekt att den är inglasad när du vill kunna njuta av ett uterum lite längre perioder av året.

Balkong

Balkongen är stor och nås via vardagsrummet. Här har du utrymme att odla dina tomatplantor och chilifrukter, samt att ha loungehäng med soffa och bord.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen i hemmet är nästan lika stora, ett av dem är en kvadrat större. Det ena av dem har två garderober och ett linneskåp medan de andra har nära till klädkammaren.

Klädkammare

Klädkammaren, placerade mellan de två sovrummen, rymmer hela din garderob och kanske även lite till.

Hemfakta

Bostad
B1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer