Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

På andra våningen med dubbla balkonger

Ditt nya hem på 78 kvadratmeter har två sovrum och bra förvaring. Ditt kök och vardagsrum är som gjorda för sociala tillställningar och ni kan enkelt gå ut på balkongerna och fortsätta minglet där.

Kvarnbyn där ditt nya hem ligger är ett mysigt område i Mölndal, med närhet till Göteborg. Här har du en stor lägenhet där man har tänkt lite extra kring planlösningen. Du har två rymliga sovrum, ett stort badrum som rymmer både tvättmaskin, torktumlare och duschhörna. Samt en funktionell klädkammare placerad mellan de två sovrummen.

Hall

Med två garderober och plats för skoställ har du en funktionell hall som hälsar dig välkommen när du kliver in genom ytterdörren.

Badrum

Ditt nya badrum är stort och rymmer både duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet når du direkt från hallen. Här har du plats för soffan och fåtöljerna och du tar dig enkelt ut på den större balkongen. Köket nås via vardagsrummet och har bra arbetsytor som gör det enklare att bjuda vännerna på middag.

Balkong

Balkongen som nås via vardagsrummet är den största av de två. Med sina tretton kvadrat tål den att möbleras med både utesoffa och solstol.

Inglasad balkong

Via köket når du den lite mindre men inglasade balkongen. Här har du en extra balkong att utnyttja då det är för kallt att vara på den andra.

Sovrum 1

Sovrum nummer ett är på tolv kvadrat och rymmer med enkelhet en lite större säng.

Klädkammare

Mellan lägenhetens två sovrum hittar du en klädkammare. Här kan du smidigt organisera och sortera din klädsamling.

Sovrum 2

Det andra sovrummet har fönster som vetter ut mot den största balkongen samt två garderober och ett linneskåp.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer