Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig trea med två balkonger

I hjärtat av gamla Mölndal hittar du denna trea. Här har du chansen att bo i en nybyggd lägenhet med två balkonger, varav den ena är inglasad och den andra på hela tretton kvadratmeter.

Ditt nya hem är placerad i Kvarnbyns unika miljö och i kvarteret finns både föreningslokal, hobbyrum och cykelrum. Lägenheten bjuder på 78 välplanerade kvadratmeter som innehar två sovrum, en klädkammare, ett stort kök och vardagsrum och sist men inte minst två balkonger i olika väderstreck.

Hall

Hallen hälsar välkommen med bra förvaring och plats att hänga undan jackan.

Badrum

I hallen hittar du dörren till badrummet. Det bjuder på bra ytor och plats för både tvättmaskin, torktumlare och en duschhörna.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du vardagsrummet, det är på 22 kvadratmeter och du får därför enkelt plats med en större soffa och du har utrymme för att ha hela kompisgänget på besök. Köket gör det enkelt att laga mysiga middagar och du har plats för ett matbord.

Balkong

Den möblerbara balkongen nås via vardagsrummet. Den är stor och täcker nästan hela kortsidan av din lägenhet.

Inglasad balkong

Den lite mindre balkongen nås via köket. Den är inglasad och på fyra kvadratmeter.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen i lägenheten nås via vardagsrummet. Här har du två nästan lika stora sovrum. Det som skiljer dem åt är att sovrum två har två garderober och ett linneskåp och att sovrum ett är en kvadratmeter större än det andra.

Klädkammare

Klädkammaren är stor och smart placerad. Här får du enkelt plats med alla dina kläder.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till din nya borg som sträcker sig långt utanför lägenhetsdörren. I Kvarnbyfallet kan du anordna födelsedagsfesten i föreningslokalen eller pyssla med grannarna i hobbyrummet. Här lockar långa grillkvällar på innergårdarna mellan husen. Kvarteret har även tillgång till flera utegym intill lekplatser. Det pittoreska torget har färskt bröd för helgfrukosten och på Kråkans krog kan du beställa en god pizza för lata middagar.

 • För dig och grannarna

  Det välplanerade boendet och fantastiska läget är endast en av fördelarna med att bo i brf Kvarnbyfallet. Du och dina grannar får tillgång till en generös föreningslokal på 53 kvadratmeter, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd för dig som behöver ännu mer förvaring. Parkeringsmöjligheter kommer finnas i garage, carport eller p-plats.

 • I hjärtat av gamla Mölndal

  Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Nattetid är forsens fall upplysta, vilket ger de omkringliggande fabriksbyggnadernas tegelväggar ett sällsamt sken. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, med bagerier och krogar runt knuten. Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad. Det räcker att kliva utanför dörren för att ta del av Mölndals stora utbud av aktiviteter. Vandringsleder, skogar, sjöar. Vad vill du göra idag?

 • Det bästa av två världar

  Arkitekturen har hämtat inspiration från det goda bostadsbyggandet på 40- och 50-talet med fina material och väldefinierade detaljer. Husen på gården har en mörkare tegelfasad som står i kontrast mot de ljusare omgivande husen. Omsorg har lagts på välkomnande entréer. Planlösningar är disponerade och anpassade efter väderstreck och läget på tomten. Rumssamband tar tillvara på ljus och rymd och balkonger är orienterade mot den lugna gården.

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer