Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1301, 3 Rum, 78 m²

Rymlig trea med två balkonger

I hjärtat av gamla Mölndal hittar du denna trea. Här har du chansen att bo i en nybyggd lägenhet med två balkonger, varav den ena är inglasad och den andra på hela tretton kvadratmeter.

Ditt nya hem är placerad i Kvarnbyns unika miljö och i kvarteret finns både föreningslokal, hobbyrum och cykelrum. Lägenheten bjuder på 78 välplanerade kvadratmeter som innehar två sovrum, en klädkammare, ett stort kök och vardagsrum och sist men inte minst två balkonger i olika väderstreck.

Hall

Hallen hälsar välkommen med bra förvaring och plats att hänga undan jackan.

Badrum

I hallen hittar du dörren till badrummet. Det bjuder på bra ytor och plats för både tvättmaskin, torktumlare och en duschhörna.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du vardagsrummet, det är på 22 kvadratmeter och du får därför enkelt plats med en större soffa och du har utrymme för att ha hela kompisgänget på besök. Köket gör det enkelt att laga mysiga middagar och du har plats för ett matbord.

Balkong

Den möblerbara balkongen nås via vardagsrummet. Den är stor och täcker nästan hela kortsidan av din lägenhet.

Inglasad balkong

Den lite mindre balkongen nås via köket. Den är inglasad och på fyra kvadratmeter.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen i lägenheten nås via vardagsrummet. Här har du två nästan lika stora sovrum. Det som skiljer dem åt är att sovrum två har två garderober och ett linneskåp och att sovrum ett är en kvadratmeter större än det andra.

Klädkammare

Klädkammaren är stor och smart placerad. Här får du enkelt plats med alla dina kläder.

Hemfakta

Bostad
A1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

1 st
sjö på promenadavstånd
10 min
med pendel till Göteborg
13 min
promenad från Mölndals innerstad
2 min
från ditt lokala bageri

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer