Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt i Mölndal

Letar du bostadsrätt i Mölndal?

Mölndal är ett trivsamt samhälle bara några mil utanför centrala Göteborg. Här går allting i ett lite lugnare tempo och det finns gott om grönområden, parker och promenadstråk att njuta av. Letar du efter en ny bostadsrätt i Mölndal? Hos Bonava hittar du nyproducerade bostadsrätter i området, där du kan skapa minnen tillsammans med familj, vänner och grannar. Hitta ditt nya hem här.

Hållbarhet och trygghet med Bonava

När du köper en bostadsrätt från Bonava kan du vara trygg med att du får ett kvalitetshem där vi i varje del av produktionen tagit stor hänsyn till miljö och hållbarhet. För oss är det viktigt att skapa hem och levande bostadsområden där du ska kunna trivas under en lång tid framöver, och som kan vara en del av ett hållbart samhälle. När du köper en nyproducerad bostadsrätt hos oss får du möjlighet att välja mellan våra två grundstilar, Classic eller Modern. Du kan också göra fler inredningsval till en extrakostnad för att skapa en stil som passar just dig.

Hitta hem med en bostadsrätt i Mölndal

Närheten till naturen är det som definierar Mölndal. Det natursköna i kombination med närheten till storstaden gör att det är en perfekt plats för barnfamiljer och naturälskare. Här kan barnen leka tryggt och gå i skolan samtidigt som det är möjligt för dig att arbeta i Göteborg. Alla bekvämligheter och ett gediget serviceutbud finns såklart på nära håll när du bor i bostadsrätt i Mölndal. 

I Mölndal finns vackra sevärdheter som exempelvis Gunnebo slott och trädgårdar samt Fässbergs kyrka för den kulturintresserade. I kommunen finns även en hel del idrottsföreningar som täcker in alla våra mest populära idrotter. Här kan du leva ett aktivt, naturnära liv samtidigt som du tar dig in till storstaden Göteborg på bara några minuter.

Naturnära bostadsrätt i Mölndal

Är natur och friluftsliv något som ditt hjärta klappar för är en bostadsrätt i Mölndal något som kan passa dig bra. Naturreservatet Safjället är exempelvis ett utmärkt val när vandring står på schemat. Det finns flera olika sjöar att välja bland för vattenaktiviteter och fina vyer, och havet finns inom räckhåll det med. Rådasjön och Stensjön ger härliga badplatser och erbjuder olika upplevelser med sina olika storlekar, Rådarsjön är större och Stensjön är mindre. För golfälskare och glada amatörer finns flera fina golfbanor i krokarna, och är trav din grej kan Åbytravet med sin centrala plats bli en ny favorit. En bostadsrätt i Mölndal är helt enkelt perfekt för dig som gillar en aktiv fritid, så väl som lugnet nära naturen.

Vad innebär det att bo i bostadsrätt?

När du bor i en bostadsrätt i Mölndal eller någon annanstans är det du och dina grannar som själva bestämmer över ert grannskap, hur det ska utvecklas och leva ut. Det är helt enkelt ni tillsammans som äger grannskapets hus och alla era gemensamma utrymmen. Alla grannar är med i det som heter bostadsrättsförening, och föreningen väljer en styrelse som får uppdraget med att rodda med allt vad det innebär att ha ett grannskap tillsammans. Vi på Bonava tycker att det är viktigt att du och dina grannar känner er trygga i processen med att starta upp den nya föreningen, och därför är vi med och stöttar under ungefär ett års tid efter att ni har flyttat in.

Hitta din nya bostadsrätt här

Är din flyttdröm en sprillans ny bostadsrätt i Mölndal är Kvarnbytornetnågot att spana in. Här växer ett nytt grannskap fram i den historiska miljön vid gamla Kvarnbyn. Alltid när vi bygger nya grannskap fokuserar vi både på att göra välplanerade och hemtrevliga lägenheter, och gemensamma platser där grannarna kan mötas och trivas. Ett hem är ju mer än det som finns innanför den egna egen entrédörren. I Kvarnbytornet bygger vi en härlig gårdsterrass, på entréplan finns en lounge med plats för grannmingel och hemmajobb och högst upp på våning 16 finns en takterrass med svårslagen utsikt. Själva lägenheterna är välplanerade och stilrena i utförandet. Här kan du hitta din nya bostadsrätt oavsett om du letar efter en kvadratsmart etta eller en rymlig fyra. Anmäl ditt intresse på grannskapets webbsida eller hör av dig till oss direkt om du vill veta mer om våra kommande bostadsrätter i Mölndal.

Här kan du grotta ner dig mer om hur det är att bo i Mölndal utanför Göteborg. Vill du spana in alla våra grannskap med bostadsrätter i Göteborgsområdet är sidan Nyproduktion Göteborg platsen att besöka. Lycka till på vägen mot ett nytt hem!