Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostadsrätt i Mölndal

Bo i trivsamma Mölndal utanför Göteborg

Mölndal är ett trivsamt samhälle bara några mil utanför centrala Göteborg. Här går allting i ett lite lugnare tempo och det finns gott om grönområden, parker och promenadstråk att njuta av. Letar du efter en ny bostadsrätt i natursköna Mölndal? Hos Bonava hittar du nyproducerade bostadsrätter i området, där du kan skapa minnen tillsammans med familj, vänner och grannar.

När du köper en bostadsrätt från Bonava kan du vara trygg med att du får ett kvalitetshem där vi i varje del av produktionen tagit stor hänsyn till miljö och hållbarhet. För oss är det viktigt att skapa hem och levande bostadsområden där du ska kunna trivas under en lång tid framöver. När du köper en nyproducerad bostadsrätt hos oss får du möjlighet att välja mellan våra två grundstilar, Classic eller Modern. Du kan också göra fler inredningsval till en extrakostnad för att skapa en stil som passar just dig.

Köp bostadsrätt i lugna Mölndal

Närheten till havet och till naturen är det som definierar Mölndal. Det natursköna i kombination med närheten till storstaden gör att det är en perfekt plats för barnfamiljer och naturälskare. Här kan barnen leka tryggt och gå i skolan samtidigt som det är möjligt för dig att arbeta i Göteborg. Alla bekvämligheter och ett gediget serviceutbud finns dock på nära avstånd i Mölndal. 

I Mölndal finns vackra sevärdheter som Gunnebo slott och trädgårdar samt Fässbergs kyrka för den kulturintresserade. I kommunen finns även en hel del idrottsföreningar som täcker in alla våra mest populära idrotter. Här kan du leva ett aktivt, naturnära liv samtidigt som du tar dig in till storstaden Göteborg på bara några minuter.

Hittar du en bostadsrätt som passar dig? Tveka inte att höra av dig till oss, eller gör en intresseanmälan direkt här på sidan.  

Hitta bostadsrätt

Bostadsrätt i Mölndal

Levande områden i Mölndal