Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Detta hem är inflyttningsklart

Ingen väntetid – bara att flytta in!

Visning och kontakt

Välkommen att boka in dig på visning i Körsbärsgläntan

krokebäcksvägen 28

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Stefan som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Beskrivning

123 kvadrat och parkering utanför dörren

I denna familjeidyll bland åkrar och ängar kan du njuta av en härlig kopp kaffe på altanen medan du har uppsikt över barnens lek. Här ryms både matbord och loungedel och i trädgården finns plats för odlingslådor. I Körsbärsgläntan är det lätt att trivas för både liten och stor.

Detta Svanenmärkta hus på 123 kvadratmeter har ett charmigt burspråk ut mot gatan som utgör kökets matplats. I hallen finns en rymlig klädkammare och några steg fram finns det kombinerade rummet som blir både badrum med dusch och tvättstuga. Kök och vardagsrum hänger ihop och utgör hemmets sociala del. Här finns plats för både soffhäng och middagsbjudningar. På övervåningen finns ytterligare ett badrum, här med badkar samt husets tre sovrum och ett allrum som också går att göra till ett fjärde sovrum i framtiden. I detta hus har du även parkering direkt utanför dörren.

I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

 • Parkering direkt utanför dörren
 • 6 lekplatser med olika teman i grannskapet
 • 2 gemensamhetslokaler med kök och grillplats
 • Utegym och grönskande gårdar med fruktträd och bärbuskar
 • Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett aktivt grannskap

  Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

 • Plats för gemenskap

  Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

 • Lekplatser som förstorar hemmen

  Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

Mer inspiration