Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lägenheter Eriksberg

Nyproducerade lägenheter i Eriksberg

Är det en lägenhet i Eriksberg du drömmer om? Eriksberg är ett modernt område i Göteborg där du har nära till både staden och vattnet och där många nya spännande projekt är på gång. Här finner du våra nyproducerade lägenheter i Eriksberg vi på Bonava erbjuder.

Bonava har i över 80 år förverkligat bostadsdrömmar runtom i Sverige, alltid med visionen om att skapa hem och levande platser som står sig i framtiden. För oss är du som boende och den omgivande miljön ständigt i fokus. Våra lägenheter håller hög kvalitet och genom våra bostäder ger vi dig möjlighet att själv forma ditt framtida hem efter tycke och smak.

Lägenheter i Eriksberg med närhet till Älvstranden

Eriksberg ligger vackert beläget vid vattnet. Älvstranden är själva centralplatsen i Eriksberg och här kan du promenera längs med vattnet och stanna för en fika eller bit mat på någon av alla de barer och restauranger som finns i området. Det finns även möjlighet att handla grönsaker och fisk av lokala handlare eller bara insupa den härliga atmosfären.

För dig som är intresserad av sjöliv finns flertalet hamnar med båtklubbar där du kan ansöka om båtplats. Med båt är det inte långt att ta sig ut till den vackra bohuslänska skärgården. 

Det är enkelt att skapa livskvalitet i Eriksberg. Ta del av vårt utbud av moderna lägenheter nedan. Kanske är din bostadspärla endast något klick bort. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig.