Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenheter Eriksberg

Nyproducerade lägenheter i Eriksberg

Är det en lägenhet i Eriksberg du drömmer om? Eriksberg är ett modernt område i Göteborg där du har nära till både staden och vattnet och där många nya spännande projekt är på gång. Här finner du våra nyproducerade lägenheter i Eriksberg vi på Bonava erbjuder.

Bonava har i över 80 år förverkligat bostadsdrömmar runtom i Sverige, alltid med visionen om att skapa hem och levande platser som står sig i framtiden. För oss är du som boende och den omgivande miljön ständigt i fokus. Våra lägenheter håller hög kvalitet och genom våra bostäder ger vi dig möjlighet att själv forma ditt framtida hem efter tycke och smak.

Lägenheter i Eriksberg med närhet till Älvstranden

Eriksberg ligger vackert beläget vid vattnet. Älvstranden är själva centralplatsen i Eriksberg och här kan du promenera längs med vattnet och stanna för en fika eller bit mat på någon av alla de barer och restauranger som finns i området. Det finns även möjlighet att handla grönsaker och fisk av lokala handlare eller bara insupa den härliga atmosfären.

För dig som är intresserad av sjöliv finns flertalet hamnar med båtklubbar där du kan ansöka om båtplats. Med båt är det inte långt att ta sig ut till den vackra bohuslänska skärgården. 

Det är enkelt att skapa livskvalitet i Eriksberg. Ta del av vårt utbud av moderna lägenheter nedan. Kanske är din bostadspärla endast något klick bort. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig.