Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Bonava 5 år

5 år av hem och levande grannskap

Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar och med gemenskap skapas större hem och lyckligare vardagsliv. Det är viktigt för oss på Bonava.

I fem år har vi skapat hem och levande grannskap. Vi håller det vi lovar, och skapar det vi säger. Från On Track i Älvsjö där grannarna delar löparbana till bastulivet i Lav på Tomtebo gård i Umeå

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa, med omkring 10 000 nya hem i produktion – i nio olika länder. Sedan fem år har vi skapat totalt 400 nya grannskap och överlämnat över 20 000 hemnycklar. Det är vi stolta över.

Vår framtid är nu

Som bostadsutvecklare blickar man ständigt framåt. Därför är det självklart för oss på Bonava att ha en ambitiös hållbarhetsagenda. Vi var först bland bostadsutvecklare i Europa att fastslå vetenskapliga klimatmål i enlighet med 1,5-gradersmålet och idag är 100 procent av Bonavas nya bostäder i Sverige Svanenmärkta. Dessutom finansieras våra projekt genom vår gröna obligation och våra kunder erbjuds ett förmånligt och grönt bolån. Lika självklart som det hållbara arbetet är, har den digitala fokusen varit. Idag har vi digitala modeller att tillämpa vid såväl ritbord som i produktion. Det sparar både tid och förenklar vår vardag.

Fem år med Bonava

Lyssna på Bonavas Sverigechef, Fredrik Hemborg, vad har hänt under dessa fem år. Vad tar vi med oss och vad är vårt fokus framåt.

Fem år med Bonava

Lyssna på Bonavas Sverigechef, Fredrik Hemborg, vad har hänt under dessa fem år. Vad tar vi med oss och vad är vårt fokus framåt.

Full fart framåt

Med fem år i ryggen som självständigt bolag fortsätter vi framåt. Vi är ständigt på jakt efter ny mark för att skapa ännu fler bostäder. Vår vision är densamma som den alltid har varit. Vi skapar hem och lyckliga grannskap där människor har den högsta livskvaliteten. Och du är välkommen att följa med.

Vi fortsätter att utveckla bostäder utifrån insikten att ett hem är så mycket mer än fyra väggar och ett tak. Sociala grannskap, där människor får möjlighet att umgås, skapar stillhet, trygghet och till och med lycka.

Urval av våra färdigställda grannskap