Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Välkommen att boka visning av Nästet II

Beskrivning

Uteplats i fritt läge med kvällssol

Kvartal 1, 2023, kan du flytta in i denna ytsmarta etta. Här bor du med egen ingång och uteplats i perfekt västerläge. Inne har du både ett miljösmart kök och kombitvättmaskin i badrummet.

Efter en dag iväg kliver du in i ditt hem via den egna ingången. Matkassarna ställer du ifrån dig i köket och träningskläderna kan få åka direkt in i kombitvättmaskinen eller hängas ut för vädring på uteplatsen. I köket kan du tillaga middagen i skön kvällsljus från det stora fönstret, och om det inte är allt för kyligt ute så får dörren till uteplatsen gärna stå på glänt.

Entré och hall

Kom hem och kliv in i hallen via din privata ingång. På ena sidan har du behändig förvaring i form av en klädhängare, städskåp och garderob. Rakt fram når du badrummet och på andra sidan breder köket och resten av hemmet ut sig.

Badrum

Det ljust kaklade badrummet är utrustat med allt du behöver. Kombitvättmaskinen blir ett trevlig inslag i vardagen, eftersom du slipper passa tvättider. Här är det bara att sätta igång en tvätt när det passar dig. Ovanför sitter ett vägghängt skåp där du kan gömma undan tvättmedel och nytvättade handdukar. Ock under handfatet har du en praktisk kommod som slukar alla badrumsprodukter.

Kök

Längs hemmets ena vägg sträcker sig köket. Här står du och lagar mat med hjälp av energisnåla vitvaror som möter Svanens höga krav. Och i skåpen under och över köksbänken ryms allt du behöver. Det stora fönstret ut mot uteplatsen ger ett skön ljusinsläpp och ger dig härlig utsikt ut mot dagvattendammen samtidigt som du förbereder veckans måltider.

Vardagsrum

Hemmets öppna planlösning gör att ditt hem känns mycket större än sina 35 kvadrat. I rummets ena hörn har sängen en given plats och den andra väggen är förstärkt för att du ska kunna hänga upp en TV om du önskar. Längs väggen finns också en stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Blicka ut mot skön natur från sängen eller soffan och med dörren till uteplatsen på vid gavel njuter du av sköna vindbrisar in i rummet.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på en 14 kvadrat stor uteplats med härligt läge. Kryp ner under en filt i utesoffan och se solen gå ner över Ultunas trädtoppar och åkrar. Utanför köksfönstret får gärna den egna odlingen och kryddplantorna ta plats för att vara nära till hands.

Bilder
Området
 • Växthus

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling,  loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen?  Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Skolor och förskolor

  I närområdet finns många förskolor och skolor på behagligt avstånd. Det finns ett tjugotal förskolor att välja bland och en ny förskola planeras att byggas alldeles i närheten av grannskapet. För de lite större barnen finns sex grundskolor och de närmaste gymnasieskolorna är Lundellska skolan i Ulleråker och Rosenlundsgymnasiet.

 • Kommunikationer

  Uppsala är en cykelvänlig stad som låter dig ta dig dit du vill – mot citypuls eller natur. Och i Nästet finns fina cykelvägar att trampa på. Tar du dig hellre fram kommunalt kommer den kommunala trafiken att utvecklas i takt med att mer byggs i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna. I dagsläget går buss 8 längs Dag Hammarskölds väg med täta turer. Och med bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm eller Arlanda.

 • Natur och fritid

  Med stad och natur på behagligt avstånd kan stora som små hålla sig sysselsatta i Nästet. Här finns rum för både citypuls och lugna söndagspromenader längs med Fyrisån eller vandringsleden Gula stigen. Sunnerstabacken ligger även den nära med hinderbanor, skidbackar och lift. I Nästet kan du leva ett aktivt liv.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis

Solstudie

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden i nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet II i Ultuna Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.