Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Uppsala - Nästet II
Slutsålt

Nästet II i Ultuna

Hållbart grannskap i Uppsala

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 5
Storlek:
35 - 117 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Hållbart grannskap i Uppsala

I grannskapet Nästet II har vi uppfört 35 Svanenmärkta lägenheter på 1–5 rum och kök – självklart med det bästa av två världar både smart planerat och med tanke på miljön.

Här bor du granne med naturen och har centrala Uppsala på cykelavstånd. Kanske lånar du grannskapets el-lådcykelpool för att uppleva citypulsen? Eller trampar iväg för en mysig picknick i något av de gröna närområdena? I grannskapet finns även elbilpool för dig som vill åka bil, men samtidigt vill tänka på miljön. Och om du gärna äter närodlat, kan du testa dina gröna fingrar i de gemensamma växthusen på gården. Kanske finner du även gemenskap vid grillen och lekplatsen?

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Växthus

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling,  loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen?  Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Skolor och förskolor

  I närområdet finns många förskolor och skolor på behagligt avstånd. Det finns ett tjugotal förskolor att välja bland och en ny förskola planeras att byggas alldeles i närheten av grannskapet. För de lite större barnen finns sex grundskolor och de närmaste gymnasieskolorna är Lundellska skolan i Ulleråker och Rosenlundsgymnasiet.

 • Kommunikationer

  Uppsala är en cykelvänlig stad som låter dig ta dig dit du vill – mot citypuls eller natur. Och i Nästet finns fina cykelvägar att trampa på. Tar du dig hellre fram kommunalt kommer den kommunala trafiken att utvecklas i takt med att mer byggs i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna. I dagsläget går buss 8 längs Dag Hammarskölds väg med täta turer. Och med bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm eller Arlanda.

 • Natur och fritid

  Med stad och natur på behagligt avstånd kan stora som små hålla sig sysselsatta i Nästet. Här finns rum för både citypuls och lugna söndagspromenader längs med Fyrisån eller vandringsleden Gula stigen. Sunnerstabacken ligger även den nära med hinderbanor, skidbackar och lift. I Nästet kan du leva ett aktivt liv.

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden i nordväst.

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.
0 m

till naturen

2 min

till Gula Stigen

5 min

till SLU

4 km

till Uppsala slott och Ackis

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet II i Ultuna. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.