Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Uppsala - Nästet II
Slutsålt

Nästet II i Ultuna

Hållbart grannskap i Uppsala

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 5
Storlek:
35 - 117 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Hållbart grannskap i Uppsala

I grannskapet Nästet II har vi uppfört 35 Svanenmärkta lägenheter på 1–5 rum och kök – självklart med det bästa av två världar både smart planerat och med tanke på miljön.

Här bor du granne med naturen och har centrala Uppsala på cykelavstånd. Kanske lånar du grannskapets el-lådcykelpool för att uppleva citypulsen? Eller trampar iväg för en mysig picknick i något av de gröna närområdena? I grannskapet finns även elbilpool för dig som vill åka bil, men samtidigt vill tänka på miljön. Och om du gärna äter närodlat, kan du testa dina gröna fingrar i de gemensamma växthusen på gården. Kanske finner du även gemenskap vid grillen och lekplatsen?

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Skolor och förskolor

    I närområdet finns många förskolor och skolor på behagligt avstånd. Det finns ett tjugotal förskolor att välja bland och en ny förskola planeras att byggas alldeles i närheten av grannskapet. För de lite större barnen finns sex grundskolor och de närmaste gymnasieskolorna är Lundellska skolan i Ulleråker och Rosenlundsgymnasiet.

  • Kommunikationer

    Uppsala är en cykelvänlig stad som låter dig ta dig dit du vill – mot citypuls eller natur. Och i Nästet finns fina cykelvägar att trampa på. Tar du dig hellre fram kommunalt kommer den kommunala trafiken att utvecklas i takt med att mer byggs i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna. I dagsläget går buss 8 längs Dag Hammarskölds väg med täta turer. Och med bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm eller Arlanda.